Menu
Your Cart

Kedves vásárlóink! A Codos CP9600 típusú állatszőr nyírógép 2024.05.30.-tól visszahívjuk. Az információ szerint az akkumulátor felügyeleti rendszere nem méri a hőmérsékletet, ezért túlmelegedhet. Ha ilyen típusú gépet vásárolt, azt visszaküldheti címünkre. További információért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Spicy Vanilla Conditioner | 5L

SPICY VANILLA CONDITIONER | 5L
Spicy Vanilla Conditioner | 5L
  • Stock: In Stock
  • Model: 71
Product Views: 1278
30,800 Ft
Ex Tax: 24,252 Ft

A termék alapjául szolgáló legmodernebb kozmetikai zsíralkohol nem szárít, ellenkezőleg, bőr és szőrpuhító hatása van.

Tartalmaz:
Makadámdió-olajat
Kiváló hidratáló, védi a szőrt és a bőrt. Magas arányban tartalmaz esszenciális zsírsavakat (olein sav, palmitolein sav), ezért kiváló helyettesítője állati olajoknak.  Hasonlít a bőr faggyú szerkezetéhez.
Ricinus olajat E-vitaminban, omega-zsírsavakban és ricinsavban gazdag, sűrű olaj segíti a hajhagymák megerősödését, ápolja a korpás hajat és fokozza a szőrnövekedést.
hidrolizált selyemproteint, ami a selyemlepkék gubójából készül. (Természetesen a selyemhernyók ilyenkor már nincsenek a gubóban!) A gubóból vonják ki azokat a fehérjemolekulákat, amelyek nagyon hasonlóak a szőr, bőr fehérjéihez. A fehérjemolekulák természetes formájukban óriásmolekulák, ún. malromolekulák, mivel sok száz vagy ezer alapegységből épülnek fel. Mivel ezeket az óriásmolekulákat nehéz a krémekbe vagy hajápoló szerekbe beépíteni, ezért a  a nagyobb fehérjéket „összetörtük”, ezt víz segítségével tettük, vagyis hidrolizáltuk. Lenmag olaj, védi a bőrt, puhítja a szőrt, megakadályozza az ekcéma kialakulását.

Összetevők: víz, Zsíralkohol, argán olaj, macadámia olaj, ricinus olaj, Dioktil-éter, gliceril-oleát, decil klükozid, lenolaj, propanediol, guar- hidroxi- propiltrimóniumklorid, cetrimonium klorid, hidrolizált selyemprotein, biszabolol, benzil alkohol, kapril-glikol, benzoid acid, kis molekulájú hidrolizált keratin, parfüm, linalol.

Alkalmazás: felhasználás előtt 8:1 arányban hígítani szükséges. Vigye fel a tiszta, nedves szőrzetre, majd a kutya méretének és a szőr hosszának megfelelő mennyiségű hígított kondicionálóval dörzsölje át a bundát. Kézmeleg vízzel alaposan öblítse ki a szőrzetből, majd szárítsa meg a bundát. Ellenjavallatok: nem alkalmazható az összetevőkkel szembeni ismert túlérzékenység esetén.

Figyelmeztetések: kerülni kell a termék szembe, hallójáratba vagy orrjáratba kerülését. Sérült bőrön nem alkalmazható! A termék csak előírás szerint, külsőleg alkalmazható. Amennyiben szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni.

SLES mentes
Parabén mentes
Organikus farmról származó összetevőkkel
100%-ban újrahasznosítható PET csomagolásban

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.