Menu
Your Cart

Kedves vásárlóink! A Codos CP9600 típusú állatszőr nyírógép 2024.05.30.-tól visszahívjuk. Az információ szerint az akkumulátor felügyeleti rendszere nem méri a hőmérsékletet, ezért túlmelegedhet. Ha ilyen típusú gépet vásárolt, azt visszaküldheti címünkre. További információért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Shea-Karite Butter Shampoo | 500ml

Shea-Karite Butter Shampoo | 500ml
Out of stock
Shea-Karite Butter Shampoo | 500ml
  • Stock: Out of stock
  • Model: 148
Product Views: 1575
4,635 Ft
Ex Tax: 3,650 Ft

A termék alapjául szolgáló ammonium laureth szulfát nem kőolajból, hanem kókuszolajból származik. Tartalmaz hidrolizált selyemproteint, alacsony molekulájú hidrolizált keratint, bio zabkivonatot, panthenolt.

Célunk egy olyan gazdaságos, nagy higíthatóságú sampon előállítása volt kozmetikusok részére, ami a piacon egyedülállóan nem csak egy sima tisztító sampon, hanem gazdagon tartalmaz olyan összetevőket, amelyek ápolják, élettel telivé teszik a szőrt. Ezért adtunk hozzá :

Hidrolizált selyemproteint, ami a selyemlepkék gubójából készül. (Természetesen a selyemhernyók ilyenkor már nincsenek a gubóban!) A gubóból vonják ki azokat a fehérjemolekulákat, amelyek nagyon hasonlóak a szőr, bőr fehérjéihez. A fehérjemolekulák természetes formájukban óriásmolekulák, ún. malromolekulák, mivel sok száz vagy ezer alapegységből épülnek fel. Mivel ezeket az óriásmolekulákat nehéz a krémekbe vagy hajápoló szerekbe beépíteni, ezért a  a nagyobb fehérjéket „összetörtük”, ezt víz segítségével tettük, vagyis hidrolizáltuk.

A selyem remek vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkezik, saját súlyának akár több százszorosát is képes megkötni. Ennek köszönhetően egy nagyon puha, bársonyos érzést ad a bőrnek, rugalmasságot és természetes csillogást kölcsönöz a szőrnek.

Alacsony molekulájú hidrolizált keratint, ami elektromos töltődést megakadályozó, felületi hártya képző, hidratáló és szőr-hajkondícionáló anyag. A hidrolizált keratint hidrolizált gyapjúnak is hívják, mert leggyakrabban gyapjús állatok szőréből állítják elő.  Az állat szőréből kivonják a keratint, majd azt túlságosan nagy molekula mérete miatt  kisebb egységekre bontják (hidrolízis).

Bio zabkivonatot, a zabnövény (Avena sativa) magjából készült vizes-alkoholos-glicerines kivonat, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. A kivonatot az alkohol- és glicerintartalom együttesen, hozzáadott tartósítószer nélkül konzerválja.Gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató, csökkenti az allergiás reakciókat, antioxidáns.

Panthenolt, azaz B5 privitamin, a panthenol beépül a szörszálak belsejébe és hatással van a hajhagymákra is. Egyenletessé, fényessé teszi a szőrszálakat, megakadályozza a szőrhullást. Az egészséges szőr könnyen fésülhető és rugalmas, amit a D-Panthenol vízmegkötő tulajdonságának köszönhet. 

Összetevők:víz, ammónium-laureth-szulfát, kókusz-glükozid, kokamidopropil-betain, glikol-disztearát, laureth-4, gliceril-oleát, glicerin, nátrium-klorid, hidrolizált selyemprotein, hidrolizált keratin (alacsony molekulájú), Avena Sativa (Oat) zabkivonat*, Panthenol, Polyquaternium-7, Arganolaj*, nátrium-benzoát, citromsav, parfüm/illat, linalool. *Ökogazdálkodásból származó összetevők

Alkalmazás: felhasználás előtt 30:1-50:1 arányban hígítani szükséges. Vigye fel a nedves szőrzetre, majd a kutya méretének és a szőr hosszának megfelelő mennyiségű hígított samponnal dörzsölje át a bundát. Kézmeleg vízzel alaposan öblítse ki a szőrzetből, használjon kondicionálót, majd szárítsa meg a bundát. Ellenjavallatok: nem alkalmazható az összetevőkkel szembeni ismert túlérzékenység esetén.

Figyelmeztetések: kerülni kell a termék szembe, hallójáratba vagy orrjáratba kerülését. Sérült bőrön nem alkalmazható! A termék csak előírás szerint, külsőleg alkalmazható. Amennyiben szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni.

SLES mentes
Parabén mentes
Organikus farmról származó összetevőkkel
100%-ban újrahasznosítható PET csomagolásban

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.