Menü
Your Cart

Bemutatkozás

 Kedves Látogató!

 

Örülünk, hogy beléptél internetes áruházunkba és kíváncsi vagy cégünk hátterére is!

 

Szakácsné Rita vagyok.

Családi vállalkozásunkat G.R. BT néven férjemmel, Gáborral 1995-ben alapítottuk napszemüvegek és egyéb kiegészítők kereskedelmével, ami jelenleg is tart.

Miért kezdtünk el foglalkozni kisállat kozmetikai termékekkel?

Már 1992-ben az angol cocker spánielek szerelmesei voltunk. Pár évvel később megérkezett első kiállítási minőségű kutyánk Athina és kennelt alapítottunk Athina’s Product néven. Kutyáink számának növekedése szükségessé tette, hogy magam kozmetikázzam őket, de végül kedvet éreztem más fajtákhoz is. A tanfolyam elvégzése után megnyitottam 'Champions' kutyaszalonomat, ahol nagy tapasztalatot szereztem a különböző kozmetikumok használatával.

 Négy évvel ezelőtt Dániában felkészítettem egy spánielt kiállításra, ezért ajándékba kaptam egy feketítő sampont, melynek a neve Emerald Black® volt. Ez a sampon az addig használtaktól eltérően valami új csodát tett kutyáim szőrével és teljesen rabul ejtett. Hosszú ideig kerestem, de csak külföldön egy-egy kiállítás alkalmával jutottam hozzá. Ezért elhatároztuk, hogy felvesszük a kapcsolatot a Double K Industries amerikai céggel és elkezdjük a termékek forgalmazását szinte a teljes kollekciójukkal Magyarországon is.

 

 Bízunk abban, hogy te is megtapasztalod ezen ápolók és szárító gépek professzionális hatását. Termékleírásaink segítséget nyújtanak a megfelelő választásban, de nagy örömmel adunk tanácsot, ha felveszed a kapcsolatot velünk.

                                                                                  

  G.R. Kereskedelmi és Szolgáltató BT

  9029 Győr, Csalogány u.43

 

  Tel/Fax: 0036 96/332758

  Mobil:  0036 209/716203

             0036 209/527088

  E-mail:grbt@kabelnet.hu

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.