Menü
Your Cart

Kedves vásárlóink! A Codos CP9600 típusú állatszőr nyírógép 2024.05.30.-tól visszahívjuk. Az információ szerint az akkumulátor felügyeleti rendszere nem méri a hőmérsékletet, ezért túlmelegedhet. Ha ilyen típusú gépet vásárolt, azt visszaküldheti címünkre. További információért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Minden, amit az ollókról tudni kell!

Ahhoz, hogy egy ollóval szépen tudjunk dolgozni, szükségünk van egy jó minőségű ollóra. Fontos, hogy az eszközt helyesen tartsuk a kezünkben, azt szakszerűen használjuk, és időszakonként a karbantartására is figyelnünk kell. Ha az olló már nem vág megfelelően, akkor olyan szakemberhez vigyük éleztetni, aki jártas a fodrászollók élezésében! Munka közben a forgó részeknél érdemes az ollót időszakonként megolajozni, valamint a pengét is egy kevés olajjal átitatott törlőkendővel áthúzni, így az eszköz tartósabb lesz és sokáig szépen fog nyírni.

A helyes ollótartásról szóló video a következő linken található (hamarosan)

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.