Menü
Your Cart

Kedves vásárlóink! A Codos CP9600 típusú állatszőr nyírógép 2024.05.30.-tól visszahívjuk. Az információ szerint az akkumulátor felügyeleti rendszere nem méri a hőmérsékletet, ezért túlmelegedhet. Ha ilyen típusú gépet vásárolt, azt visszaküldheti címünkre. További információért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Szállítás és Fizetés

Kedves Vásárlónk!

Az áru átvételéhez a lent felsorolt módok közül választhat. A kézbesítéshez a GLS és az MPL futárszolgálat használjuk, de lehetősége van a személyes átvételre is Győrben. A rendelés beérkezéséről visszaigazoló emailt küldünk. Ha ilyen emailt nem kap, javasoljuk, hogy ellenőrizze a kosár tartalmát a webáruházban, mert lehetséges, hogy a rendelés nem került megerősítésre és a termékek benne maradtak. Az adatokat ezután feldolgozzuk, a csomagot összeállítjuk és visszaigazolást küldünk emailben, hogy az áru szállítás alá került. A továbbiakban az ön által kiválasztott futárszolgálat is felveszi önnel a kapcsolatot emailben, sms-ben, és tájékoztatja csomagja helyzetéről, a várható érkezési időpontról, melyet nyomon követhet majd oldalukon.
A GLS esetében belföldre 1-3 munkanap, az MPL esetében 3-5 munkanap szállítási határidővel tud kalkulálni. A gyakorlatban az 1 munkanapot kivéve ezek a határidők rövidebbek, de javasoljuk, hogy sürgős esetben telefonáljon ügyfélszolgálatunkra. A beérkező rendeléseket sorban dolgozzuk fel, de ilyenkor mindent elkövetünk, hogy a termék a kívánt időben megérkezzen.
A K&H Bank biztonságos kártyaelfogadó rendszerét használjuk, utaláskor pedig a Unicredit Bank forint és euro számláira utalhat. Utánvételnél fizethet készpénzben, de fizethet bankkártyával is a futárnál, az utánvét díja egységesen 300-Ft.
További részletekért, díjakért klikkeljen a ’Bővebben’ mezőkre alul.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.