Menü
Your Cart

Kedves vásárlóink! A Codos CP9600 típusú állatszőr nyírógép 2024.05.30.-tól visszahívjuk. Az információ szerint az akkumulátor felügyeleti rendszere nem méri a hőmérsékletet, ezért túlmelegedhet. Ha ilyen típusú gépet vásárolt, azt visszaküldheti címünkre. További információért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Ultimate Unleashed | 3,8L

ULTIMATE UNLEASHED® | 3,8L
ULTIMATE UNLEASHED® | 3,8L
ULTIMATE UNLEASHED® | 3,8L
ULTIMATE UNLEASHED® | 3,8L
Ultimate Unleashed | 3,8L
  • Készlet: Készleten
  • Cikkszám: 907
Megtekintve: 6051
36 990 Ft
Nettó ár: 29 126 Ft

Nagy hatékonyságú mélytisztító, kondicionáló, filcbontó hatású kutyasampon extrém 1:64 koncentrátumban

Professzionális extrém töménységű, kiválóan tisztító, szagtalanító kifejezetten 'szalon'sampon, de "show ring" eredménnyel. Nem szárítja sem a kutya, sem az ember bőrét. Segíti a csomók fellazítását, gyönyörű, fényes, selymes, puha szőrt varázsol a bundából. Kellemes virágillata hosszantartó üdeséget biztosít. Kutyára, macskára azok kölykeire, illetve minden szőrtípusra megfelel. Gyakran használható és kíméletesen tisztít. A legkoszosabb, legzsírosabb szőrzettel is könnyedén megbírkózik. A Double K sampon család vezér samponja. Nagyon gazdaságos, 1 gallonnal (3,8L) kutyák százait lehet megfürdetni. 2020-as év amerikai kisállat iparág győztes terméke!

Használati utasítás: Használat előtt távolítsa el a kupak alatti záró fedelet! Hígítsa fel a sampont vízzel akár 1:64 arányban. Nedvesítse át az állat szőrét meleg vízzel, majd a felhígított sampont habosítsa fel és dolgozza be a bundába. Erősebb szennyeződés esetén használható töményebben is, de végül nagyon alaposan vízzel öblítse ki. Ha szükséges ismételje meg a samponozást és az öblítést. Fürdetés után szőrtípustól függően a Double K termékcsalád kondicionálóit ajánlott használni.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.