Menü
Your Cart

Kedves vásárlóink! A Codos CP9600 típusú állatszőr nyírógép 2024.05.30.-tól visszahívjuk. Az információ szerint az akkumulátor felügyeleti rendszere nem méri a hőmérsékletet, ezért túlmelegedhet. Ha ilyen típusú gépet vásárolt, azt visszaküldheti címünkre. További információért vegye fel a kapcsolatot velünk!

CHALLENGAIR® 9000II®

CHALLENGAIR® 9000II®
CHALLENGAIR® 9000II®
CHALLENGAIR® 9000II®
Készlethiány
CHALLENGAIR® 9000II®
CHALLENGAIR® 9000II®
CHALLENGAIR® 9000II®
CHALLENGAIR® 9000II®
  • Készlet: Készlethiány
  • Cikkszám: 74
Megtekintve: 12873
340 000 Ft
Nettó ár: 267 717 Ft

Nagy hatékonyságú, a leginnovatívabb professzionális állványos szárító. Csendes, gyors, tökéletes szárítás

A CHALLENGAIR® 9000II® állványos szárító:Az állatok szárítása jóval gyorsabbá válik ennek a leginnovatívabb és leghatékonyabb álló szárítónak az alkalmazásával.Csendes, nagy teljesítményű. Forradalmian új, centrifugális technológia. 2 év garancia

1. Elképesztő sokoldalúság, erős, áramszedő kefe nélküli motor 1/3 lóerővel, mely jóval erősebb, mint bármelyik más állványos szárító. 0 karbantartási igény!
2. Nagyobb levegőmozgatás, mint más álló szárítóknál, több mint 7,3 m3/perc levegő szállítási teljesítmény az állatok gyors szárításához. A szárítási idő akár a felére csökkenhet, ugyanakkor megmarad a szőr belső nedvességtartalma!
3. Csendes működés: A lapátok kialakítása, a ház anyaga és a szívócső boltozatos kialakítása nyomán megvalósuló hangtompítás csendes működést tesz lehetővé.
4. Stabil, törhetetlen, állítható, gázrugós ötlábú állvány, mellyel a magasság könnyen állítható és a gép könnyen billenthető, forgatható. Ergonomikus kialakítású fogantyúk.
5. Különböző levegőfújás, és hő fokozat beállítási lehetőség.
6. Egyedülálló motor alul felépítés: Jobb az egyensúly, a zajterhelés csökken. A fejmagasság beállítás tág határok között történhet, a fúvófej lehet 40 cm, vagy akár 200 cm magasan is a padló szinttől számítva.
7. Centrifugális lapátkialakítás: Segítségével több levegőt, kevesebb zajjal mozgat a készülék más megoldásokhoz képest.
8. A légbeszívó filter a ventillátorlapát és a belső részek tisztántartását segíti.
9. Törhetetlen, rozsdamentes, horpadásnak ellenálló ház.
10. Opcionális kiegészítők is rendelhetők, 2 év korlátozott garancia.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.