Menü
Your Cart

Kedves vásárlóink! A Codos CP9600 típusú állatszőr nyírógép 2024.05.30.-tól visszahívjuk. Az információ szerint az akkumulátor felügyeleti rendszere nem méri a hőmérsékletet, ezért túlmelegedhet. Ha ilyen típusú gépet vásárolt, azt visszaküldheti címünkre. További információért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Challengair 2000 XL | 3m csővel vari.seb.

CHALLENGAIR® 2000 XL®  | 3m csővel vari.seb.
CHALLENGAIR® 2000 XL®  | 3m csővel vari.seb.
CHALLENGAIR® 2000 XL®  | 3m csővel vari.seb.
Készlethiány
CHALLENGAIR® 2000 XL®  | 3m csővel vari.seb.
CHALLENGAIR® 2000 XL®  | 3m csővel vari.seb.
CHALLENGAIR® 2000 XL®  | 3m csővel vari.seb.
Challengair 2000 XL | 3m csővel vari.seb.
  • Készlet: Készlethiány
  • Cikkszám: 69
Megtekintve: 12023
140 000 Ft
Nettó ár: 110 236 Ft

Hordozható erős légáramú szárító. Csillogó, tömött bunda, aljszőrzetig hatoló teljesítmény

CHALLENGAIR® 2000 XL® hordozható erős légáramú szárító: bull; Csillogó, tömött bunda bull; Az aljszőrzetig hatoló teljesítmény bull; Kiváló a kiállítási felkészítésben bull; Egyedülálló Air Sweep fúvófej a víz eltávolításához bull; 2 év garancia
A 2000 XL® aerodinamikus kialakításának és a szárítócső belső felületének simább (kevesebb gyűrű) kialakítása miatt nagyobb légtömeget mozgat, mint a hasonló szárítógépek. A légellenállás a kialakítás miatt kisebb, így a fúvásteljesítmény nagyobb!
Két sebesség fokozat.

Felcsavarható fúvófejek: Valamennyi fúvófej menettel csatlakoztatható a csőre, hogy elkerülhető legyen a fúvófej lerepülése, amely gyakori probléma lehet más, erős légárammal működő gépek esetén. A fúvófejekre is vonatkozik a 2 éves garancia. A géphez 6, sokoldalú, a legkülönfélébb szárítási igényekhez is megfelelő tartozék jár. Ezek közül csak az egyik az előzőekben már említett Air Sweep fej, amellyel a víz gyakorlatilag kipréselődik a bundából.

Kisebb zajterhelés: A polietilén háznak köszönhetően a CHALLENGAIR® 2000A.D.® lényegesen halkabban működik, mint az alumínium, vagy más fémből készült erős légáramú szárítógépek. A tervezés során a motor a hangszigetelő réteg által leválasztott térben került elhelyezésre.

Tartósság: A ház gyakorlatilag elpusztíthatatlan, rozsdásodni biztos nem fog és a fémházas berendezéseknél jellemző horpadásoktól, repedésektől sem kell tartani. Sokkal hosszabb ideig őrzi meg szépségét, mint a fémből készült szárítók.
A 2 évre szóló korlátozott garancia vonatkozik a csövekre és fúvófejekre is.
Fekete, vagy kék színben kapható.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.