Menü
Your Cart

White on White Shampoo | 473ml

White on White Shampoo | 473ml
Készlethiány
White on White Shampoo | 473ml
  • Készlet: Készlethiány
  • Cikkszám: 568
Megtekintve: 5727
9 040 Ft
Nettó ár: 7 118 Ft

Fehérítő sampon

A White on White elsősorban professzionális kiállítók számára szolgáló termék. White on White új értelmet ad a „fehér” szín meghatározásának. Más fehérítő hatású samponokkal ellentétben a White On White shampoo optikailag intenzívebbé teszi a fehér színt olyan briliáns módon, amit látnia kell mindenkinek ahhoz, hogy valóban elhiggye! Nem tartalmaz fehérítő hatású, roncsoló mellékhatással rendelkező kemikáliákat és ez által képes bármely sötét színű szőrzetnek is kivételes ragyogást kölcsönözni! A White on White nem irritálja a bőrt. Mindamellett, ha a kutya allergiás betegségekkel küzd érdemes használat előtt kis területen kipróbálni a szert. Ne használjuk sebfelszínekre, hegszövetre, gyulladásos bőrfelületeken és a szemek környékén!

A fehér szőrzet kezelése során az általános metódus az elszíneződések eltávolítására a fehérítő kezelés, azonban a peroxide folyamatosan károsítja a kutya szőrzetét (egészen annak kihullásáig). Ezért mi NEM alkalmazunk fehérítést.

Ellenkezőleg! Az eljárás során részben az elszíneződéseket semlegesítő 37 különböző árnyalatot hordozó pigment részecskéket juttatunk a szőrszál felszíne alá, másrészt ugyanezen felvitellel a kívánt fehér színt erősítő pigment szemcséket. Mivel a White On White’s molekulái speciálisan kialakítottak és nagyon kisméretűek, a szőrszál felszíne alá juttatáshoz nem szükséges annak megnyitása roncsoló kémiai anyagokkal, hanem azok képesek a szőrszál belsejébe hatolni a természetes folytonossághiányokon keresztül! Például: a speciális, apró molekula szerkezete valamennyi Chris Christensen terméknek a golf labdához hasonló szemben a kézilabda méretű labdával. Apró molekulái a hajszál külső burkán agresszív kemikáliák (pl. peroxide) roncsolása nélkül is képesek annak belsejébe jutni. A hagyományos fehérítő eljárás hosszú távú hatásai roncsolóak és véglegesek. A hajfestékek használata ugyancsak nem kívánt hatásokkal jár, hiszen a festék a szőrszálak külső felszínére kerül, ezáltal hatása nem tartós, a szőrzetet tapintásra mesterségesnek mutatja, esetleg ragacsossá teszi , valamint fénye vesztetté. off on Judges’hands.

Rendkívüli mélytisztító hatás és színbeültető system egyetlen felvitellel.
Pigment szemcse beültetési system. Kis molekulasúlyú pigment részecskék kifejlesztése, melyek agresszív kémiai anyagok felvitele nélkül is képesek a szőrszál belsejébe jutni.
Semlegesíti az elszíneződött foltokat, amelyeket a felületi tisztítószerek nem tudnak eltávolítani, valamint a kívánatos színt biztosító pigment részecskéket juttat a szőrszál belsejébe.

Nem hagy nyomot a szőrszálak felszínén, ezáltal lehetővé teszi, hogy a természetes fény különleges, természetes ragyogást biztosítson a szőrköntösön.

Nem hagy nyomot a kézen, eszközökön, hatása 4 héten át tart.
Kiegyenlített összetevői elősegítik a szőrszál felszínének záródását és regenerálja azt, ezzel elmélyítve a szín tónusát és természetes ragyogását. A White On White BÁRMELY szőrszínre alkalmazható valamennyi kutyafajtában az előbb leírt hatás biztosítására. Eltávolítja az elszíneződéseket és valamennyi színárnyalatot intenzívebbé, ragyogóbbá tesz. Ha szőrzet 15-20-ban fehér színt tartalmaz, használj White On White-t! Bármilyen kétséged merül fel, hogy melyik színerősítő kezelést alkalmazd a kutyád számára, mindig válaszd nyugodtan a White On White-t!

KIS TERÜLETEN VÉGZETT PRÓBA ALKALMAZÁSA JAVASOLT HASZNÁLAT ELŐTT.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.