Menü
Your Cart

Thick N Thicker Bodifier Texturizer Spray | 296ml

Thick N Thicker Bodifier Texturizer Spray | 296ml
Thick N Thicker Bodifier Texturizer Spray | 296ml
  • Készlet: Készleten
  • Cikkszám: 564
Megtekintve: 5251
7 715 Ft
Nettó ár: 6 075 Ft

Volumennövelő spray formában

Chris Christensen Systems Thick N Thicker aerosol system tökéletesen egyenletes felvitelt biztosít a szőrzetre. Ködfelhő-szerű, teljesen súlytalan pára formájában egyenletesen permetezhetjük a szőrzetre, használatával MEGFELEZVE a szőrfelkészítés idejét!

Azonnali tömegnövelő hatást eredményez, dúsabbá teszi, megemeli a szőrzetet, annak szerkezetét belülről kifelé építve úgy, hogy ténylegesen megnöveli a szőrszál átmérőjét! Volumennövelő hatása a szőrszálak tövétől indulva azoknak a csúcsáig tart. Ez a kristály tiszta tömegnövelő spray lehetővé teszi a szőr természetes fényét megjelenni a szőrzet teljes ragyogásában ’briliáns hatás ’. Ideális vele dolgozni, gyorsan szárad ugyanakkor könnyen formázhatóvá teszi a szőrzetet, lehetőséget biztosítva az esetlegesen nem kívánatos hullámok kiegyenesítésére.

Könnyű a formázás és újraformázás anélkül, hogy a szőrzet összeállna vagy ellenkezőleg, „pelyhesedne”. Nem tartalmaz lakkot és könnyen kimosható már az első samponozáskor. Használatakor a szőrzet rugalmas és nem ragacsos, tapintásra és ránézésre teljesen természetes hatást kelt.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.