Menü
Your Cart

Kedves vásárlóink! A Codos CP9600 típusú állatszőr nyírógép 2024.05.30.-tól visszahívjuk. Az információ szerint az akkumulátor felügyeleti rendszere nem méri a hőmérsékletet, ezért túlmelegedhet. Ha ilyen típusú gépet vásárolt, azt visszaküldheti címünkre. További információért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Szuper bontó kefe | M-es

Champions Szuper bontó kefe | M-es
Champions Szuper bontó kefe | M-es
Champions Szuper bontó kefe | M-es
Champions Szuper bontó kefe | M-es
Champions Szuper bontó kefe | M-es
Champions Szuper bontó kefe | M-es
Champions Szuper bontó kefe | M-es
Champions Szuper bontó kefe | M-es
Szuper bontó kefe | M-es
  • Készlet: Készleten
  • Cikkszám: 778
Megtekintve: 11619
4 490 Ft
Nettó ár: 3 535 Ft

‘Szuper filcbontó’ kefe a makacs gubancokhoz

Professzionális, az egyik legjobb szőrbontó és beszárító kefe a piacon.
Hosszú, kényelmes fogást megkönnyítő formázott nyél, optimálisan hajlított fej melynek segítségével a bundában legnehezebben elérhető részeket is könnyedén kezelésbe lehet venni. A megfelelően puha párnában rögzített és speciálisan hajlított fogak adják ennek a kefének a legnagyobb erényét. A ‘Super Detangler’ kefe használatával a gubancok eltávolítása, a vastag bunda kikefélése gyorsan megtörténik. Könnyű súlyának és ergonomikus kialakításának köszönhetően jóval kevésbé veszi igénybe a kezet és a csuklót, mint más hasonló kefék.  Az hosszú fogak nagyon erősek ugyanakkor elég rugalmasak, így a vastag szőrzetbe is gyorsan és mélyre behatolnak.  Nem véletlenül választják ezt a terméket kutyakozmetikusok és kutyatenyésztők, amikor a szép szőrzet fenntartásán kell munkálkodni.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS: Hosszú szőrzetnél könnyű, hosszú mozdulatokkal, gyengéden húzzuk végig a kefét a szőrvégeken túlra, így megakadályozzuk az elektrosztatikus feltöltődést és a szőr megtörését. A legjobb eredmény érdekében rétegenként érdemes a szőrt kefélni.  A kefélést az alsó régiókból indítsuk úgy, hogy a szőrzetet mindig kétfelé bontjuk és szabad kezünkkel a felső, nem kefélt részt megtartjuk. Így haladjunk módszeresen felfelé. Munka közben a csuklónkat tartsuk egyenesen, hogy véletlenül sem okozzunk a kutya bőrén sérülést. Göndör szőrzet esetén ha csomókat, elhalt szőrzetet kell eltávolítani, akkor először a szőrnövekedés irányában, majd azzal ellentétesen keféljük át a bundát. Különösen ügyeljünk a filcesedésre hajlamos területekre (fülek mögött, lágyék tájékán, és a lábak belső oldalán).
Használjunk ritka fogazatú fésűt annak ellenőrzésére, hogy maradtak-e gubancok a kefélés után. A Super Detangler kefe nagyon jól használható a fürdetés utáni szárítás közben is. A filces csomók bontására és a gubancok kialakulásának megelőzésére a kutya bundáját naponta érdemes átkefélni. Nem hanyagolható el a rendszeres, szőrkondicionálással egybekötött fürdetés sem, illetve nagy segítség lehet egy professzionális szőrbontó folyadék használata is.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.