Menü
Your Cart

Kedves vásárlóink! A Codos CP9600 típusú állatszőr nyírógép 2024.05.30.-tól visszahívjuk. Az információ szerint az akkumulátor felügyeleti rendszere nem méri a hőmérsékletet, ezért túlmelegedhet. Ha ilyen típusú gépet vásárolt, azt visszaküldheti címünkre. További információért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Spectrum One Coarse and Rough Coat Shampoo | 473ml

Spectrum One Coarse  and Rough Coat Shampoo | 473ml
Spectrum One Coarse and Rough Coat Shampoo | 473ml
  • Készlet: Készleten
  • Cikkszám: 552
Megtekintve: 7012
9 280 Ft
Nettó ár: 7 307 Ft

Sampon szálkás,dupla,keményebb,tartást igénylő szőrre

Helyreállítja a durva szőrzetű fajták eredeti struktúráját. A kemény tapintatú terrier szőrtakarója a testhez simuló és kiváló textúrájú lesz, míg a szőrzászlók teljesebbé és tömegesebbé válnak. Más fajták, mint pl. az Uszkár, Bichon frise, Bedlington terrier,északi kutyák,Terrierek, és egyéb kettős szőrzetű fajták esetében a szőr volumenesebb, tömegesebb lesz és könnyebb lesz az olló használata a szőrfelkészítés során. Nem szárítja sem a bőrt sem a szőrzetet.

Molekuláris szinten ható, fehérjetartalmú volumennövelő a dúsabb, tömegesebb szőrzet hatásának elérésére dús , hosszú szőrzetű valamint szálkás és drótszőrű illetve durva tapintású fajták számára.

A szőrdúsító speciálisan hosszú és szálkásszőrű fajták kezelésére kifejlesztett termék. A szőrzetet molekuláris méretű fehérjerészecskék beépítésével növeli! Kifejezett dúsító hatás érhető el szálkás- és drótszőrű, illetve durva tapintású szőrváltozatokban egyaránt, mert megtartja a kívánt szőrstruktúrát!

Hígítási arány 4:1

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.