Menu
Your Cart

Kedves vásárlóink! A Codos CP9600 típusú állatszőr nyírógép 2024.05.30.-tól visszahívjuk. Az információ szerint az akkumulátor felügyeleti rendszere nem méri a hőmérsékletet, ezért túlmelegedhet. Ha ilyen típusú gépet vásárolt, azt visszaküldheti címünkre. További információért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Shiny Bio Mask | 5L

Shiny Bio Mask | 5L
Shiny Bio Mask | 5L
  • Stock: In Stock
  • Model: 1282
Product Views: 565
33,990 Ft
Ex Tax: 26,764 Ft

A Shiny Bio Mask egy rendkívül professzionális termék, minden fakó/színtelen szőrű kutyának és macskának. Értékes biológiai hatóanyagokat tartalmaz, mint például kókuszolaj, lenmagolaj, napraforgóolaj és mandulaolaj. Jojobaolaj-kivonattal és Sativa zabbal dúsították a ragyogó hatás érdekében. Csökkenti a sztatikus elektromosságot, ezáltal könnyen kezelhetővé teszi a szőrt. Puhává, rugalmassá és fényessé varázsolja a bundát. A Shiny Bio Mask intenzív és erősen hidratáló hatást biztosít anélkül, hogy elnehezítené a szőrt. Védőréteget képez a szőrszálakon, ezáltal védelmet biztosít a káros külső környezeti hatásokkal szemben is.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.