Menü
Your Cart

Kedves vásárlóink! A Codos CP9600 típusú állatszőr nyírógép 2024.05.30.-tól visszahívjuk. Az információ szerint az akkumulátor felügyeleti rendszere nem méri a hőmérsékletet, ezért túlmelegedhet. Ha ilyen típusú gépet vásárolt, azt visszaküldheti címünkre. További információért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Ceramic- Titan | 7F - 3,2mm

Ceramic- Titan | 7F - 3,2mm
Ceramic- Titan | 7F - 3,2mm
Ceramic- Titan | 7F - 3,2mm
Ceramic- Titan | 7F - 3,2mm
Ceramic- Titan | 7F - 3,2mm
  • Készlet: Készleten
  • Cikkszám: 1199
Megtekintve: 1009
16 990 Ft
Nettó ár: 13 378 Ft

Kompatibilis az Andis, Aesculap, Heiniger, Wahl, Moser Max 50 és Oster nyírógépekkel (KM2 és Max 45 géphez nem ajánlott)

Miért jók a Champions kerámia nyírógépfejek?  

TITÁN-ACÉL FÉSŰS RÉSZ /ALSÓ PENGE/
A klasszikus szénacéllal szemben a titánacél alkalmazása nagyobb korrózióállóságot, megnövekedett keménységet biztosít a behatásokkal, karcolásokkal szemben. Integrált öntés, nagy vágási pontoság.

KERÁMIA VÁGÓFEJ /CSERÉLHETŐ FELSŐ PENGE/ 
 A ’NANO-CERAMIC’ gyártási technológia elősegíti a penge precíz, éles kivitelezését, keményebb, könnyebben tisztítható, és ellenálóbb a baktériumokkal szemben. A polírozott titán bevonatú felület még finomabb, halkabb működést eredményez, véd az apró behatásoktól. Az eredmény egy strapabíróbb, hosszabb élettartamú éles penge.

Champions kerámia nyírógépfejek minden olyan nyírógép márkával (Andis, Heiniger, Moser, Wahl, Aesculap, Oster)- kompatibilisek, amely a ’Snap-on / A5 Clipper Blade’ rendszert használja. (kivétel Wahl KM2) 

Tipp: A kerámia vágófej otthoni cseréje akár többször is elvégezhető az alsó penge élezése előtt, így a nyírógépfejet nem szükséges minden alkalommal élezésre küldeni, ha az életlenné válik (eldobható, újal pótolandó) Ez idő és költséghatékony megoldás is. A külön is megvásárolható kedvező áru Champions felső penge csere valódi alternatíva lehet az ’azonnali’ élezéssel szemben.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.