Menü
Your Cart

Pure Mist | 250ml

Pure Mist | 250ml
Pure Mist | 250ml
  • Készlet: Készleten
  • Cikkszám: 400
Megtekintve: 1879
6 990 Ft
Nettó ár: 5 504 Ft

6 féle iont tartalmazó lúgos permet szem, fül, szőrhigiéniai és antibakteriális hatással kutyák és macskák részére

Természetes, elektrokémiai aktiválással előállított multifunkcionális permet. 11-es pH-jú lúgos vizet tartalmaz. Kutyák, macskák és egyéb háziállatok bőrének, szőrének, szemének és fülének mindennapi ápolására szolgál.

Szemhigiénia: Eltávolítja a szennyeződéseket és a könnyfoltokat. Biztonságosan permetezheti közvetlenül a kisállat szemébe, majd tisztítsa meg vattakoronggal.
Fülhigiénia: Eltávolítja a szennyeződéseket a fülben. Biztonságosan permetezheti közvetlenül a kedvence fülébe, majd tisztítsa meg vattakoronggal.
Szőrhigiénia: A permet védi a bőrt az allergiától. Segít eltávolítani a bőrön vagy a szőrzeten lévő szennyeződéseket, sárga vizeletfoltokat. Elősegíti a kollagéntermelést. 10-szer több nedvességet vonz magához, mint a víz. Közvetlenül a szőrre permetezhető.
Antisztatikus hatás: A magas lúgosság csökkenti a szőrzet elektromosságát. Ideális kiállításokra, amikor a bunda hibátlan megjelenést kíván.
Fertőtlenítés: A savas környezet kényelmes közeg a baktériumok szaporodásához. A lúgos víz különösen kedvezőtlen a baktériumok számára, ezért ez a szer alkalmas fertőtlenítésre, antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik.
Kozmetikai hatékonyság: samponnal, kondicionálóval vagy más kozmetikumokkal kombinálva több mint hétszeresére javíthatja azok tulajdonságait.
Hidratáló: Hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, és segíthet megvédeni a bőrt a kiszáradástól és az allergiától.
Tisztántartás: Segít elkerülni a barna foltokat és eltávolítja a szennyeződéseket, sárga vizeletfoltokat a szőrről vagy a bőrről.
Különféle állatok számára: A szer alkalmas kutyák, macskák és egyéb kisállatok gondozására.
Összetétel: 11 pH-jú ionizált lúgos víz, amely hat iont tartalmaz: Ca2+, Mg2+, HCO3-, Cl-, SO42-, Na+.

Használat: Permetezzen 1-2x közvetlenül a kisállat fülébe vagy a szemébe majd törölje le a szennyeződést egy pamut vattakoronggal. Használja szükség szerint.
Szárítás előtt permetezze az állat nedves és tiszta szőrére, ha a bunda elkészült állapotban van– szárazra. Legfeljebb 10 kg súlyú háziállatok esetén 3-5x, 10-25 kg-os - 5-7x  és 25 kg-nál nagyobb - 7-10-x permetezés szükséges.
Használja kozmetikai termékekkel együtt, hogy fokozza hatásukat. Túladagolásnak nincs lehetősége.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.