Menu
Your Cart

Intense Hydrate Shampoo for White and Light Coats | 400ml

Intense Hydrate Shampoo for White and Light Coats | 400ml
Intense Hydrate Shampoo for White and Light Coats | 400ml
  • Stock: In Stock
  • Model: 1015
Product Views: 153
7,990 Ft
Ex Tax: 6,291 Ft

A legjobb minőségű összetevőket tartalmazza. A mandula kivonatot tartalmazó Intense Hydrate sampon célja, hogy erősítse, mélyen hidratálja a bőrt és a szőrt. Fényességet biztosít, fokozza a szín élénkségét.

Javítja a bőr rugalmasságát
Egyedülálló összetételének köszönhetően növelheti a bőr rugalmasságát, elősegítve a bőr és a szőrzet egészségesebb állapotát.

Erősíti a hajhagymákat.
Egyedülálló összetétele potenciálisan elősegíti a szőrtüszők megerősítését, hozzájárulva egy robusztusabb és rugalmasabb szőrzet kialakításához.

Használata : Nedvesítse át vízzel az állat bundáját egészen a bőrig. Hígítson fel vízzel a kutya méretének megfelelő mennyiségű sampont akár 1:10 arányban, és dolgozza be alaposan a szőrzetbe, lágy habot képezve annak felszínén. Néhány percig hagyja hatni, majd tiszta vízzel maradéktalanul öblítse ki a bundából. Szükség esetén ismételje meg, vagy használja töményen. Végül szárítsa, formázza a szőrt hajszárítóval a kívánt módon.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.