Menu
Your Cart

Szállítás és Fizetés

Belföldi szállítás:

30.000Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget átvállaljuk!

A csomagjainkat a DPD Hungária Kft. futárszolgálata szállítja.

A szállítási idő 1-3 munkanapHa a rendelés az adott munkanapon (kivéve ünnepnap, hétvége) legkésőbb 12:00-ig beérkezik a webáruházba, akkor a futár a csomagot nagy valószínűséggel a következő munkanapon kézbesíteni fogja az ország területén. Sűrgős szállítás esetén a gyorsabb kézbesítés érdekében javasoljuk a telefonos kapcsolatfelvételt.

A szállítási árak a következőképpen alakulnak:

Készpénzben történő fizetéskor (utánvétel):

10.000 Ft alatti rendelésnél az utánvételes futárköltség: 1900 Ft

10.000 Ft - 30.000 Ft között mindössze:                  1700 Ft

30.000 Ft felett ingyenes!

 

Átutalással, illetve bankkártyával való fizetéskor:

10.000 Ft alatti rendelésnél a futárköltség:    1700 Ft

10.000 Ft - 30.000 Ft között mindössze:   1500 Ft

30.000 Ft felett ingyenes!


A rendelés leadása után a regisztrált email címére a "Rendelését felvettük" automatikus értesítést fog kapni. Ha ilyen visszajelzés nem érkezik ellenőrizni kell a kosár tartalmát mert valszínű, hogy a rendelése benne maradt. A csomag állapotáról 
a webáruháztól és a futárszolgálattól tovább emaileket, sms imformációt kap. Ha a kiszállítás időpontja még sem megfelelő, a DPD által megadott link segítségével át tudja ütemezni a kézbesítés napját.

 Ha az áruátvétel a címzett elérhetetlensége miatt meghiúsul, a futár a következő munkanapon másodszor is ingyenesen megkísérli a kézbesítést.

 Amennyiben a csomag nem érkezne meg a várt időpontban, vagy kíváncsi annak hollétére, akkor hívja a DPD ügyfélszolgálatát (06 1 501 6200), vagy a visszaigazolt csomagszámmal használja a DPD honlapján található ’Nyomonkövetés’ mezőt. 

Bármilyen probléma, kérdés adódik, örömmel állunk rendelkezésére! Elérhetőségünket a ’Kapcsolat’ menüpontban találja meg.

 Lehetőség van a személyes áruátvételre is Győrben, így a futárköltség megspórolható! Ebben az esetben e-mailben értesítést küldünk a termék átvételének helyéről és időpontjáról.

Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.