Menü
Your Cart

Kedves vásárlóink! A Codos CP9600 típusú állatszőr nyírógép 2024.05.30.-tól visszahívjuk. Az információ szerint az akkumulátor felügyeleti rendszere nem méri a hőmérsékletet, ezért túlmelegedhet. Ha ilyen típusú gépet vásárolt, azt visszaküldheti címünkre. További információért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Fém fésű tűfogazattal, kerek profilú, 50/50 elosztású, hossz 19 cm, foghosszúság 3,5 cm | 2db

Fém fésű tűfogazattal, kerek profilú, 50/50 elosztású, hossz 19 cm, foghosszúság 3,5 cm
Fém fésű tűfogazattal, kerek profilú, 50/50 elosztású, hossz 19 cm, foghosszúság 3,5 cm | 2db
  • Készlet: Készleten
  • Cikkszám: 782
Megtekintve: 4877
4 990 Ft
Nettó ár: 3 929 Ft

Elérhető opciók

Egyet fizet kettőt vihet akcióba bocsájtottuk kisméretű fém főnöző fésűinket. Az akcióban szereplő fésűnél lehetséges, hogy erősebb igénybevétel esetén kieshet a foga

Champions professzionális minőségű fém, főnöző fésű, 19 cm széles 50/50 százalékban osztott (sűrű-ritka) 3,5 cm tű hosszúsággal. Különlegessége, hogy a hagyományos fésűkkel ellentétben a fogai vékonyabbak és „tűhegyben” végződnek. Ennek segítségével könnyedén lehet kiemelni a test felületéből a szőrszálak a nyírás előkészítéséhez, vagy a kész munka bemutatásához. Rugalmas, erős acélból készült, amely lehetővé teszi a csomók maradéktalan felderítését és bontását. Fésülés közben nincs sztatikus feltöltődés.

A kosár tartalma egy darabot fog jelezni, a csomagban két darab fog szerepelni.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.