Menü
Your Cart

Kedves vásárlóink! A Codos CP9600 típusú állatszőr nyírógép 2024.05.30.-tól visszahívjuk. Az információ szerint az akkumulátor felügyeleti rendszere nem méri a hőmérsékletet, ezért túlmelegedhet. Ha ilyen típusú gépet vásárolt, azt visszaküldheti címünkre. További információért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Emmi-Air Ionizáló és UV Légtisztító

Emmi-Air Ionizáló és UV Légtisztító
Készlethiány
Emmi-Air Ionizáló és UV Légtisztító
  • Készlet: Készlethiány
  • Cikkszám: 321
Megtekintve: 2303
64 900 Ft
Nettó ár: 51 102 Ft

Ionizáló és UV légtisztító mely hatékonyan pusztítja el a baktériumokat, kiszűri a port és pollent, tisztított friss levegőt biztosítva

Az Emmi-Air ionizáló és UV légtisztító elpusztítja a vírusokat, baktériumokat. Kiszűri a port, a pollent, szagokat és a szennyező anyagokat a levegőből. Ionizált, tisztított, friss levegőt biztosít. Esztétikus megjelenésének és kis tömegének köszönhetően bármikor, bárhová könnyen szállítható, elhelyezhető.

A beltéri levegő sokféle szennyeződéstől terhelt. Ennek számos oka lehet, például por, pollen, állati szőr, vírusok, baktériumok, penész, gomba-, spóra- és füstrészecskék vagy szennyező anyagok és még sok más. Ez egészségügyi problémákat okozhat, különösen az allergiás betegek körében.
Zivatarok után megfigyelhetjük, hogy a levegő mennyire friss és tiszta. Ezt a levegőben lévő ionok (töltött részecskék) okozzák. Pontosan ezek a részecskék járulnak hozzá ahhoz, hogy egy ilyen esemény után a levegőt különösen frissítőnek érezzük. Az ilyen tiszta levegőn történő légzés javítja közérzetünket, aktívnak és erőteljesnek érezzük magunkat.
Azokon a helyeken, ahol nagyobb az ionkoncentráció energikusnak és aktívnak érezzük magunkat.
Az emmi®-air ionizáló és UV légtisztító segítségével otthonában is a tiszta, zivatar utáni friss levegő érzését élheti át.
A levegő keringetése kiszűri a port, a kórokozókat, a szagokat és a szennyező anyagokat a levegőből. A szoba levegőjébe kerülő ionok javíthatják a közérzetet. Az ionizált levegő jobban felszívódhat a tüdőben. A levegőbe juttatott ionok kapcsolódnak a szennyeződésekhez (por, pollen, stb.). Ezzel nehezebbé teszik azokat és a talajra süllyednek. Ezért az emmi®-air Ionizáló és UV légtisztító különösen alkalmas allergiások számára is.

Működés:
Az emmi®-air 3 fő funkcióval tisztítja meg a levegőt:
Ionizációval
UV fénnyel
Vízzel

A levegő áthalad egy ionizált mezőn és egy UV által megvilágított szakaszon.
A levegőbe juttatott ionok kapcsolódnak a szennyeződésekhez (por, pollen, stb.). Ettől nehezebbé válnak és a talajra süllyednek.
Ezzel egy időben egy UV által megvilágított szakasz végzi a levegő csíramentesítését.
A szennyeződéseket a légtisztító tartályában lévő víz szűri ki az átforgatott levegőből.
A készülékben nincs szűrőbetét, elegendő a vizet cserélni. Ennek köszönhetően a fenntartási költsége rendkívül alacsony.

Érintésvezérlés:
KI / BE kapcsolás
3 féle erősségű ventilációs mód - alacsony, közepes, erős
Ionizáló funkció - semlegesíti a szennyeződéseket, szagokat
UV funkció - semlegesíti a kórokozókat
Éjszakai üzemmód
Időzítő: 1 - 9 óra
LED fényjáték

Technikai jellemzők:
Területi lefedettség: 30-40 m2
Légfrissítő folyadék adagolható a vízhez - zöldtea és citrus, levendula vagy gardénia illatú
Méret: 220 x 220 x 260 mm
Súly: 1 Kg
Térfogat: 1,5 L
Fogyasztás: 9W
Input: DC 12 V / 9 W (AC230-as csatlakozóval, magyarországi elektromos hálózatra köthető adapterrel)
Szűrőbetét: 1,5 liter ivóvíz -  9 órára elegendő 

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.