Menu
Your Cart

Kedves vásárlóink! A Codos CP9600 típusú állatszőr nyírógép 2024.05.30.-tól visszahívjuk. Az információ szerint az akkumulátor felügyeleti rendszere nem méri a hőmérsékletet, ezért túlmelegedhet. Ha ilyen típusú gépet vásárolt, azt visszaküldheti címünkre. További információért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Detangling Conditioner | 250ml

Detangling Conditioner | 250ml
Detangling Conditioner | 250ml
  • Stock: In Stock
  • Model: 1272
Product Views: 931
3,190 Ft
Ex Tax: 2,512 Ft

Csomóbontó és regeneráló kondicionáló mely ideális minden szőrtípushoz, különösen ajánlott sérült és kusza szőrzethez. Rizsfehérjével és napraforgómagból kivont növényi keramidokkal dúsítva, helyreállítja és kondicionálja a szőrt, valamint a bambusz és lótuszvirág természetes kivonata lágyító hatást biztosít. Mind kutyák, mind macskák részére ajánlott.
Fő összetevői: Kvaternizált keratin, C+E+Panthenol vitamin komplex, hidrolizált rizsfehérjék, bambusz és lótuszvirág természetes kivonata, napraforgómagból kivont növényi keramidok.
Ajánlott: Ideális minden fajtához. Csak külsőleg. Csak egészséges bőrön használható.

Használati utasítás: Nedvesítse át vízzel az állat bundáját egészen a bőrig. Hígítson fel vízzel a kutya méretének megfelelő mennyiségű sampont és dolgozza be alaposan a szőrzetbe, lágy habot képezve annak felszínén. Néhány percig hagyja hatni, majd tiszta vízzel maradéktalanul öblítse ki a bundából. Végül szárítsa, formázza a szőrt hajszárítóval a kívánt módon.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.