Menü
Your Cart

Black on Black Shampoo | 473ml

Black on Black Shampoo | 473ml
Készlethiány
Black on Black Shampoo | 473ml
  • Készlet: Készlethiány
  • Cikkszám: 533
Megtekintve: 5770
9 040 Ft
Nettó ár: 7 118 Ft

Sampon a mély fekete színért

A Black On Black használata során a cél a kivörösödött árnyalatok eltávolítása. Nem akarunk szőrfestékeket alkalmazni, amely a szőr felszínén elhelyezkedve fénytelenné teszi a szőrzetet és megváltoztatja a szőrzet tapintását is. Ehelyett a fekete színt zöld pigment bejuttatásával állítjuk helyre! A vöröses elszíneződés oka fekete színű kutyáknál, hogy a szőrszál felső rétegeiben fekete, mélyebb rétegeiben pedig vöröses árnyalatú pigment szemcsék helyezkednek el. Amikor a külső réteg a nap vagy egyéb külső tényezők hatására kifakul, a vörös pigment részecskék kerülnek a felszínre. A vörös szín komplementer színe pedig a zöld, amely együttesen fekete színt eredményez (hasonlóan a zöld üvegbe töltött vörösborhoz, mely feketének látszik az üvegben). A Chris Christensen Systems Black On Black’s sajátos kis molekulasúlyú pigment szemcséi olyan kicsinyek, hogy képesek annak természetes hézagain behatolni a szőrszál belsejébe anélkül, hogy ehhez bármilyen agresszív kémiai anyagot kelljen használni! Zöld pigment részecskék szőrszál belsejébe juttatásával semlegesítjük a vörös színt! A zöld pigment részecskék szőrszálba való juttatása visszaadja a kutya korábbi ragyogó, mélyfekete színét. Nem beszélve arról, hogy a szőrszál külső szarurétegének épen hagyása olyan optikai hatást kelt, mint egy ragyogó üvegfelszín, visszatükrözi és intenzívebbé teszi az alatta lévő szín ragyogását!

Rendkívüli mélytisztító hatás és színbeültetési system egyetlen felvitellel.

ELŐNYÖK:
Pigment szemcse beültetési system. Kis molekulasúlyú pigment részecskék kifejlesztése, melyek agresszív kémiai anyagok felvitele nélkül is képesek a szőrszál belsejébe jutni.
Semlegesíti az elszíneződött foltokat, amelyeket a felületi tisztítószerek nem tudnak eltávolítani, valamint a kívánatos színt biztosító pigment részecskéket juttat a szőrszál belsejébe.
Nem hagy nyomot a szőrszálak felszínén, ezáltal lehetővé teszi, hogy a természetes fény különleges, természetes ragyogást biztosítson a szőrköntösön.

TOVÁBBI KIVÉTELES TULAJDONSÁGOK:
Nem hagy nyomot a kézen, eszközökön, hatása 4 héten át tart.
Kiegyenlített összetevői elősegítik a szőrszál felszínének záródását és regenerálja azt, ezzel elmélyítve a szín tónusát és természetes ragyogását.

A Black On Black fekete valamint sötét tónusú, többszínű kutyák számára ajánlott a mahagónitól a sötét csíkosig illetve sötét barnáig. Nem színezi el a mahagóni és sötét cserszínű jegyeket. Amennyiben trikolor szőrzet színterápiáját végezzük, használjunk először a fehér területekre White on White-t, ezt követően Black on Black-et a fekete területekre. Ezzel a módszerrel az esetlegesen véletlenül a fehér területre kerülő Black on Black nem színezi el az előzetesen már White on White-tal kezelt fehér területet!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.