Menu
Your Cart

Be Volume Shampoo | 1L

Be Volume Shampoo | 1L
Be Volume Shampoo | 1L
  • Stock: In Stock
  • Model: 60
Product Views: 1080
14,990 Ft
Ex Tax: 11,803 Ft

Ideális választás hosszú és félhosszú szőrű kutyáknak macskáknak, volument és vitalitást kölcsönöz a szőrnek. Gyengéden tisztít anélkül, hogy kivonná a szőrben lévő természetes olajokat, vékony szőrtakaróval, vagy dupla szőrrel bíró kutyák számára ajánlott első sorban, illetve a kiállítási felkészítést is nagyban megkönnyíti. Különösen alkalmas azon kutyáknak és macskáknak, ahol a szőrtömeg hangsúlyos megjelenítésére törekszünk, pl. bichonok, uszkárok stb. A sárgabarack és mandulaolaj kivonata mélyen táplálja a szőrzetet miközben fényességet biztosít neki.

Használati utasítás: Nedvesítse át vízzel az állat bundáját egészen a bőrig. Hígítson fel vízzel a kutya méretének megfelelő mennyiségű sampont akár 1:10 arányban, és dolgozza be alaposan a szőrzetbe, lágy habot képezve annak felszínén. Néhány percig hagyja hatni, majd tiszta vízzel maradéktalanul öblítse ki a bundából. Szükség esetén ismételje meg, vagy használja töményen. Végül szárítsa, formázza a szőrt hajszárítóval a kívánt módon.

Parabénmentes sampon – SLES-mentes – mesterséges színezőanyag nélkül

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.