Menu
Your Cart

Be Flow Shampoo | 1L

Be Flow Shampoo | 1L
New
Be Flow Shampoo | 1L
  • Stock: In Stock
  • Model: 776
Product Views: 213
14,990 Ft
Ex Tax: 11,803 Ft

A ’Be Flow Shampoo’ ideális a hosszú szőrű kutyák és macskák számára. A gondosan kiválasztott hatóanyagainak köszönhetően vitalitást ad a szőrzetnek, gyengéden tisztít anélkül, hogy kivonná a szőrben lévő nedvességet és természetes olajokat. A guargumi és a kollagén hatásának köszönhetően a károsodott szőrszálak külső felülete visszaépül, majd a sampon vékony filmbevonatot képez a szőrön, amely megóvja a szőrszálakat a káros környezeti  hatásoktól. a termék összetevői hozzájárulnak ahhoz, hogy a kócos bunda könnyen fésülhetővé váljon, erősítse a szőrt és emellett volument is adjon a szőrzetnek. A makadámia és lenmagolaj egészen a szőrtövekig táplálja a bundát, nedvességgel szemben ellenállóvá teszi, antisztatikus és göndörödést gátló hatást biztosítva neki.

Használati utasítás: Nedvesítse át vízzel az állat bundáját egészen a bőrig. Hígítson fel vízzel a kutya méretének megfelelő mennyiségű sampont akár 1:10 arányban, és dolgozza be alaposan a szőrzetbe, lágy habot képezve annak felszínén. Néhány percig hagyja hatni, majd tiszta vízzel maradéktalanul öblítse ki a bundából. Szükség esetén ismételje meg, vagy használja töményen. Végül szárítsa, formázza a szőrt hajszárítóval a kívánt módon.

Parabénmentes sampon – SLES-mentes – mesterséges színezőanyag nélkül

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.