Menü
Your Cart

Keratin Vital | 100ml

KERATIN VITAL 100ml
Keratin Vital | 100ml
  • Készlet: Készleten
  • Cikkszám: 200
Megtekintve: 6444
7 600 Ft
Nettó ár: 5 984 Ft

Egyenesítő hatású tömény, prémium szőrregeneráló

Az ARTERO KERATIN VITAL kondícionáló zselé használatával visszaállítható a kutya bundázatának eredeti, természetes fénye és selymes hatása. Jelentősen megnöveli a szőrzet fésülhetőségét miközben visszaállítja a szőrszálak természetes felületi simaságát. A valamilyen oknál fogva sokszor fürdetett, vagy gyakorta természetes vízekben fürdő, úszó kutyák szőrzetének vitalitását , fényét, rugalmasságát gyorsan és hatékonyan visszaadja a KERATIN VITAL - ARTERO kondícionáló zselé. A szőrszálak alkotórészét mint 90%-ban a keratin gyüjtőnevű, szálas szerkezetű protein teszi ki. Egyben az az alkotórész felelős a szőrszálak rugalmasságáért és erősségéért. A mai, modern emberi hajápolás után a kutyák szőrzetápolása területén is forradalmat jelentenek a magas minőségi követelményeknek megfelelő keratin tartalmú ápoló szerek.
A KERATIN VITAL - ARTERO kondícionáló zselé legjelentősebb összetevője a keratin, segít regenerálni a szőrszálak biológiai, természetes szerkezetét. Visszaállítja az idők folyamán kopott, használt, öregedett szőrzet eredeti tapintását és formáját.

Használat: Az ARTERO KERATIN VITAL kondícionáló zselét három különböző céllal és formában ajánlott használni:

1.Általános szőrzetjavítás
A kutya samponos, tisztító fürdetése és alapos öblítése után a közvetlenül, koncentrált formában a tenyérre adagolt ARTERO KERATIN VITAL kondícionáló zselével dörzsölje át a bundázatot. Ezt követően tiszta vízzel öblítse le, majd szárítsa meg a kutya szőrzetét.

2.Szőrzetjavító maszk kezelés
Készítsen 1 rész ARTERO KERATIN VITAL kondícionáló zselé - 2 rész meleg, tiszta víz keveréket. Ezt a keveréket egyenletesen kenje föl a kutya szőrzetének felületére, majd SAMPONOZÓ, MASSZÍROZÓ FÜRDETŐKEFE segítségével dörzsölje be a bundázatba. Hagyja 3 -5 percig a ARTERO KERATIN VITAL kondícionáló zselét a kutyán. Ezt követően tiszta vízzel öblítse le, majd szárítsa meg a kutya szőrzetét.

3.Hajlékonyság, rugalmasság balzsam
Készítsen 1 rész ARTERO KERATIN VITAL kondícionáló zselé - 5 rész meleg, tiszta víz keveréket. Ezt a keveréket egyenletesen kenje föl a kutya szőrzetének felületére, majd SAMPONOZÓ, MASSZÍROZÓ FÜRDETŐKEFE segítségével dörzsölje be a bundázatba. Ezt követően tiszta vízzel öblítse le, majd szárítsa meg a kutya szőrzetét.

Figyelmeztetés: Kizárólag állat- egészségügyi és higiéniai célra, fehér vagy világos szőrzet színű kutyáknál, külsőleg használható! 6 hetestől fiatalabb, kölyök kutyák esetében ne használja.Ügyeljen, hogy ne kerüljön szembe, szájba vagy sérült bőrfelületre. Ha még is, akkor azonnal öblítse bő vízzel.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva tartandó! Nyílt láng vagy szikra közelében tárolni TILOS !

Összetétel: víz, glicerin, aloevera koncentrátum, citrom sav, illatanyag (parfüm / fragmance), cetil-alkohol, pantene olaj, hidrogénnel kezelt keratin, propilén-glikol, hidrogénnel kezelt castor olaj, behentrimonium klorid, cetrimonium klorid, methylparaben szóda,

Nyilvántartási szám: 636/1/2014 NÉBIH ÁTI (100 ml)

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.