Menu
Your Cart

Kedves vásárlóink! A Codos CP9600 típusú állatszőr nyírógép 2024.05.30.-tól visszahívjuk. Az információ szerint az akkumulátor felügyeleti rendszere nem méri a hőmérsékletet, ezért túlmelegedhet. Ha ilyen típusú gépet vásárolt, azt visszaküldheti címünkre. További információért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Volumizing Mask | 250ml

Volumizing Mask | 250ml
Volumizing Mask | 250ml
  • Stock: In Stock
  • Model: 1271
Product Views: 808
3,190 Ft
Ex Tax: 2,512 Ft

A ’VOLUMIZING MASK’ olyan göndör vagy sima szőrtípusra ajánlott, ahol a volumen megtartása a cél. Különösen alkalmas azon kutyáknak, ahol a szőrtömeg hangsúlyos megjelenítésére törekszünk, pl. bichonok, uszkárok stb.
Fő összetevői: Kvaternizált keratin, C+E+Panthenol vitamin komplex, cickafark, vérontó pimpó és fehérfűz kivonatok, jojoba és makadámia olaj.
Ajánlott: Ideális minden fajtához. Csak külsőleg. Csak egészséges bőrön használható

Használati utasítás: A kondicionálót a megmosott és vízzel jól kiöblített nedves szőrzetre hígítás nélkül, vagy meleg vízzel hígítva vigye fel, hagyja hatni min. 2 percen át, majd vízzel öblítse ki. Végül szárítsa, formázza a szőrt hajszárítóval a kívánt módon.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.