Menu
Your Cart

Kedves vásárlóink! A Codos CP9600 típusú állatszőr nyírógép 2024.05.30.-tól visszahívjuk. Az információ szerint az akkumulátor felügyeleti rendszere nem méri a hőmérsékletet, ezért túlmelegedhet. Ha ilyen típusú gépet vásárolt, azt visszaküldheti címünkre. További információért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Shiny Shampoo | 5L

Shiny Bio Shampoo | 5L
Shiny Shampoo | 5L
  • Stock: In Stock
  • Model: 1281
Product Views: 591
32,990 Ft
Ex Tax: 25,976 Ft

A Shiny Bio Shampoo egy rendkívül professzionális termék minden fakó/színtelen szőrű kutyának és macskának. Értékes biológiai hatóanyagokat tartalmaz, mint például kókuszolaj, lenmag, szójafehérje, napraforgómag, mandulaolaj és olívaolaj. Vörös szőlő kivonattal és fitokeratinnal van dúsítva a ragyogó hatás érdekében. A Shiny Bio sampon nem nehezíti el a szőrzetet, száraz bőr esetén is ajánlott a használata, mivel az olívaolaj bőrpuhító tulajdonsággal rendelkezik és  emelett fényességet is biztosít a szőrzetnek. A kókuszolaj hidratál és könnyen kezelhetővé teszi a bundát, valamint hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. Védőréteget képez a szőrszálakon, ezáltal védve azt  a külső káros környezeti hatásokkal szemben. Megszünteti a szőr töredezését és késlelteti a visszagöndörödést

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.