Menu
Your Cart

RXM Relaxing Scrub | 1kg

RXM Relaxing Scrub | 1kg
-20 %
RXM Relaxing Scrub | 1kg
  • Stock: In Stock
  • Model: 82
Product Views: 1742
11,192 Ft
13,990 Ft
Ex Tax: 8,813 Ft

A RELAXING SCRUB egy hámlasztó, tisztító és nyugtató hatású professzionális termék. Természetes módon távolítja el a bőr szennyeződéseit és a felesleges elhalt szőrt a vedlő kutyák és macskák számára anélkül, hogy károsítaná a szőrzetet.
Az összetevők növényi eredetűek és  biológiai mezőgazdaságból származó illóolajok: méhviasz, shea vaj, olívaolaj, sárgabarackolaj, E- és C-vitamin.
Száraz szőrre a fürdés előtt használjon bőrradírt annak érdekében, hogy gyengéd hámlasztást eredményezzen, amely újraoxigenizálja a bőrt, megvilágítja és revitalizálja a bundát azáltal, hogy eltávolítja az illóolajok által megragadt szennyeződéseket.
Ezenkívül lehetőség van könnyű mechanikus hámlasztásra, amely eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges elhalt szőrt a vedlő kutyák számára; nagy segítség az ápolás során és lerövidíti az időt a felesleges szőrszálak egyszerű eltávolításával.
Kiváló eredmények már az első kezelésektől láthatók a kezelt kutyán vagy macskán, mind a hámlasztott, megtisztított, regenerált és megnyugtatott bőrön.
A nyugtató olajok és helyreállító kivonatok tápláló, nyugtató, bőrtisztító, regeneráló és erős antioxidáns hatást biztosítanak.

Relaxáló bőrradírozás javasolt:
Minden vedlő kutya- és macskafajtához.
A szennyeződések és a szőrfelesleg eltávolítására.
Dermatitisre, bőrpírra és viszketésre.

Használati utasítás:

Nedvesítse meg a kezelendő szőrzetet, vigye fel a terméket, finoman masszírozza be, hogy a termék mélyen felszívódjon, hagyja hatni 5-10 percig, majd alaposan öblítse le.
SPA-ban való használatra: Nedvesítse meg a kezelendő szőrt, vigye fel a terméket, finoman masszírozza be hogy a termék mélyen felszívódjon, hagyja hatni 5-10 percig, majd oblítse ki a SPA-ba. A SPA kezelés időtartama 30 perc.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.