Menü
Your Cart

Kedves vásárlóink! A Codos CP9600 típusú állatszőr nyírógép 2024.05.30.-tól visszahívjuk. Az információ szerint az akkumulátor felügyeleti rendszere nem méri a hőmérsékletet, ezért túlmelegedhet. Ha ilyen típusú gépet vásárolt, azt visszaküldheti címünkre. További információért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Pro-Keratin Leave-In Conditioner | 1,72L

Pro-Keratin Leave-In Conditioner | 1,72L
Készlethiány
Pro-Keratin Leave-In Conditioner | 1,72L
  • Készlet: Készlethiány
  • Cikkszám: 644
Megtekintve: 1567
44 295 Ft
Nettó ár: 34 878 Ft

Szőrcsomók oldása + Volumen hozzáadása + Szőrhullás akadályozása + Fény hozzáadása

Az egyedülálló Pro-Keratin Leave-In Conditioner hidratálja, erősíti a szörzetet, elősegíti a nemezesedés megszüntetését, és táplálja a bundát. A Pro-Keratin Leave-In Conditioner  formázza a szőrt megakadályozva annak elektrosztatikus „szállását”, ezzel könnyebben kezelhetővé teszi azt. Kivételes összetevői, mint a napraforgó olaj, Argán, és Aloe vera segít az elvesztett nedvességtartalom visszaszerzésében és puha, laza szerkezetet nyújt. Száraz és nedves szőrzetre egyaránt jól felvihető, nem okoz olajos, ragacsos tapintást. Minden szőrtípusra kiválóan alkalmas, természetes fényt kölcsönöz neki, könnyen kezelhetővé teszi , egyúttal egészségesebbé és erősebbé teszi funkcionálisan is. Az iGroom Pro-Keratin Leave-In Conditioner szintén kiválóan alkalmas a vedlés megszüntetésére az érintett területen alkalmazva akár a szárítási folyamat megkezdése előtt, akár a már teljesen megszárított szőrre felvíve.

Keratin kezelés
Fényt ad
Intenzív kondicionálás
Javítja a sérült szőrzetet
Volument ad
Ideáli pH-t biztosít
Kiváló bontóhatás
Kellemes virágillatú

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.