Menu
Your Cart

Kedves vásárlóink! A Codos CP9600 típusú állatszőr nyírógép 2024.05.30.-tól visszahívjuk. Az információ szerint az akkumulátor felügyeleti rendszere nem méri a hőmérsékletet, ezért túlmelegedhet. Ha ilyen típusú gépet vásárolt, azt visszaküldheti címünkre. További információért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Glossing and Detangling Spray | 150ml

Glossing and Detangling Spray | 150ml
Glossing and Detangling Spray | 150ml
  • Stock: In Stock
  • Model: 1261
Product Views: 1166
3,990 Ft
Ex Tax: 3,142 Ft

A ’GLOSSING AND DETANGLING SPRAY’ kimosást nem igénylő, kétkomponensű, koncentrált szőrbontó spray az elhanyagolt, csomós bunda rendbetételére. Ideális hosszú és félhosszú szőrhöz, kondicionál, fényesít és filmbevonatot képez a szőrzeten. Megvédi a szőrt a káros környezeti hatásoktól, mint pl.: a nap, sós víz, klór, szennyeződés és a kiszáradás.
Fő összetevői: Csillogást adó kondicionáló összetevők keveréke, kvaternizált keratin, kreatin, valamint C+E+Panthenol vitamin komplex. Nem tartalmaz alkoholt.
Kiválóan alkalmazható otthoni használatra mind kutyák, mind macskák esetében, szőrtípustól függetlenül.

Használati utasítás: Szőrbontáshoz rázza fel a flakont az összetevők aktiválásához, majd permetezze a nedves bundára szárítás közben. A mennyiség az állat méretétől és a bunda állapotától függ, de egy területre maximum két adagot használjon. Ne hígítsa, és ne öblítse ki a szőrből. Fényesítő sprayként rázza fel a flakont és permetezze rá a bundára a szárítás végső szakaszában, miközben teljes száradásig kefélje a bundát. Egy területre maximum két adagot használjon.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.