Menu
Your Cart

Kedves vásárlóink! A Codos CP9600 típusú állatszőr nyírógép 2024.05.30.-tól visszahívjuk. Az információ szerint az akkumulátor felügyeleti rendszere nem méri a hőmérsékletet, ezért túlmelegedhet. Ha ilyen típusú gépet vásárolt, azt visszaküldheti címünkre. További információért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Dark Coats Shampoo | 250ml

Dark Coats Shampoo | 250ml
Dark Coats Shampoo | 250ml
  • Stock: In Stock
  • Model: 1263
Product Views: 716
2,890 Ft
Ex Tax: 2,276 Ft

A sötét bunda színének elmélyítését és ragyogását fokozó sampon, kifejezetten fekete és sötét szőrzetű kutyák és macskák részére. A kvaternerizált keratin és a C+E+Panthenol vitamin, valamint a vörös szőlő és a gránátalma antioxidáns kivonata, megvédi a természetes színt a fakulástól. A rizsfehérje természetes kivonatának köszönhetően pedig fényesítő és csomóbontó hatást fejt ki a szőrre. (A négykomponensű keratin magas koncentrációban önmagában egy speciális szőrkondicionáló és filmbevonat képző összetevő, mely megóvja a szőrszálakat a környezeti hatásoktól.)
Fő összetevői: Kvaternizált keratin, C+E+Panthenol vitamin komplex, vörös szőlő kivonatok, gránátalma és hidrolizált rizsfehérjék.
Ajánlott: Ideális minden fajtához. Csak külsőleg. Csak egészséges bőrön használható

Használati utasítás:Nedvesítse át vízzel az állat bundáját egészen a bőrig. Hígítson fel vízzel a kutya méretének megfelelő mennyiségű sampont és dolgozza be alaposan a szőrzetbe, lágy habot képezve annak felszínén. Néhány percig hagyja hatni, majd tiszta vízzel maradéktalanul öblítse ki a bundából. Végül szárítsa, formázza a szőrt hajszárítóval a kívánt módon.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.