Menü
Your Cart

Kedves vásárlóink! A Codos CP9600 típusú állatszőr nyírógép 2024.05.30.-tól visszahívjuk. Az információ szerint az akkumulátor felügyeleti rendszere nem méri a hőmérsékletet, ezért túlmelegedhet. Ha ilyen típusú gépet vásárolt, azt visszaküldheti címünkre. További információért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Zoom 150ml

Zoom 150ml
Zoom 150ml
  • Készlet: Készleten
  • Cikkszám: 774
Megtekintve: 2530
7 100 Ft
Nettó ár: 5 591 Ft

A ZOOM térfogat növelő, szőrkondicionáló hab jelentősen növeli a kutyák és  macskák bundázatának optikai hatását

A ZOOM térfogat növelő, szőrkondícionáló hab jelentősen növeli a kutyák és  macskák bundázatának optikai hatását. Használatát követően a bundázat átmenetileg nagyobbá, teltebbé és dúsabbá válik

Használat előtt alaposan rázza fel a tartályban lévő terméket, majd nyomjon egy adagot a tenyerébe. Lazán vigye föl az állat tiszta, nedves - vagy száraz szőrzetének arra a területére, ahol szeretné, hogy a bundázat nagyobb, látványosabb hatást kapjon. Azokon a testrészeken, ahol még nagyobb hatékonyságot kíván elérni, fésülje a habbal kezelt szőrt a növéssel ellentétes irányba. Ezt követően szárítógép segítségével szárítsa meg a kezelt szőrzetet.

Figyelmeztetés:

  • 6 hetesnél fiatalabb kölyökkutyákon nem alkalmazható.
  • Ügyeljen arra, hogy a készítmény ne kerüljön az állat szemébe, hallójáratába, vagy a  szájába. Sérült bőrfelületen nem alkalmazható!
  • Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni. Kizárólag külsőleg alkalmazandó. Lenyelése káros lehet az egészségre. Amennyiben használata során az emberen vagy a kezelt állaton allergiás tünetek jelentkeznek az alkalmazását azonnal abba kell hagyni.
  • A tartályban túlnyomás uralkodik. Felnyitni, ütögetni, felszúrni, 50˚ C feletti  hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni TILOS!  Tartsa távol nyílt lángtól! Ezeket a szabályokat üres palack esetében is tartsa be. TILOS a  habot nyílt lángra vagy izzó anyagra fújni.

Tárolás:

  • 25°C alatt, gyermekek elől elzárva tárolandó!
  • Gyújtóforrástól távol tartandó.
  • Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított 2 évig.

A gyártási időt lásd a csomagoláson.

Tűzveszélyességi besorolás:  ”A” - fokozottan tűzveszélyes !

Összetétel:  Aqua, Isobutan, VP/VA Copolymer, Polyquaternium-68, Propan, Butan, Sodium-Hyaluronat, Polyquaternium-4, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Polysilicon-15, Propylen Glycol, Sodium Carbonat, Sodium Chlorid, Olth-20, Dilallyldimethhylammonium Chlorid, Diazolidinyl Urea, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Parfüm (Fragrance), Citral, Limonene

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.