Menü
Your Cart

Static Control | 150ml

Static Control | 150ml
Static Control | 150ml
  • Készlet: Készleten
  • Cikkszám: 198
Megtekintve: 10831
4 500 Ft
Nettó ár: 3 543 Ft

Kiváló antisztatizáló és volumen növelő spray / ollózó spray/

Az ARTERO STATIC egy forradalmian új volumen növelő - szükség esetén antisztatizáló spray, amelyet elsősorban olyan kutyafajták részére ajánljuk, amelyek felületnyírásra való előkészületet igényelnek, vagy szőr dúsítása a cél. Kiemeli a piheszőrt, a szőrszálakat antisztatizálja és a megfelelő irányba tartja, felkészíti az ollózásra, ezért „ollózó spray” -nek is hívjuk. Sok hasonló termékkel, vagy lakkal ellentétben a kefélés során sem hagy maradvány anyagot a szőrben, nem lesz ragacsos, kemény tapintású és bármely színű kutyára alkalmazható. Ideális a különféle terrierrek, uszkárok, bichonok szakszerű és attraktív ápolásához.

Használata: Kiváló általános antisztatizáló hatás érhető el, ha a tiszta szőrzetre egyenletesen, kis mennyiségben ráfújja, majd lazán átfésüli a kutya bundázatát. A térfogatnövelő hatást úgy lehet maximálisan kihasználni, ha viszonylag nagyobb mennyiséget fúj az előzőleg kimosott és megszárított tiszta szőrzetre. A szőr növekedésével ellentétes irányban addig keféljük, amíg teljesen száraz nem lesz (közben hajszárítóval gyorsíthatjuk a folyamatot), illetve eléri a kívánt alakzatot.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.