Menü
Your Cart

Podium Dry Hold | 400ml

Podium Dry Hold 500ml
Podium Dry Hold | 400ml
  • Készlet: Készleten
  • Cikkszám: 312
Megtekintve: 4993
7 500 Ft
Nettó ár: 5 906 Ft

Száraz tapintású kutyaszőr-lakk

Az ARTERO PODIUM DRY HOLD, száraz tapintású kutyaszőr-lakk megfelelő hatékonysággal rögzíti a kutya, - standard előírásoknak megfelelően kialakított, - szőrének fazonját és textúráját.
Használatát követően a szőrzet száraz hatású marad, nem ragad, nem válik kellemetlen tapintásúvá és a szőrszálak között nem marad hátra idegen anyag.
A kutyaszőr-lakk a szőrszálak egymáshoz képesti természetes és szabad mozgását nem gátolja, nem okoz csomósodást, filcesedést. Tökéletes segédanyag a kutyák, - különösen a terrierek - küllemének kiállításokra történő kutyakozmetikai felkészítéséhez. A bírálatot követően tiszta vízzel kimosható vagy kisebb mennyiség felhasználása esetén vizes kendővel eltávolítható a bunda felületéről.

Használat: A kutya szőrének samponos fürdetése, szárítása, nyírása vagy trimmelése után, a végső textúra és forma kialakításhoz, majd annak rögzítéséhez kb. 50 cm távolságból egyenletesen permetezze az ARTERO PODIUM DRY száraz tapintású kutyaszőr lakkot a szőrzetre. A szőrzet formára állítása a permetezés alatt, vagy közvetlen azt követően a szőrszálak megfelelő irányba történő fésülésével segíthető elő. Az ARTERO PODIUM DRY száraz tapintású kutyaszőr-lakk minden szőrszínhez alkalmazható.

Figyelmeztetés: Ügyeljen arra, hogy a készítmény ne kerüljön az állat szemébe, hallójáratába, vagy a szájába. Sérült bőrfelületen nem alkalmazható! Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni. Kizárólag külsőleg alkalmazandó. Lenyelése vagy közvetlen nagymennyiségű belélegzése káros lehet az egészségre. Amennyiben használata során az emberen vagy a kezelt állaton allergiás tünetek jelentkeznek az alkalmazását azonnal abba kell hagyni. Használat után ajánlott a helység szellőztetése.

Tűzveszélyességi besorolás: ”A” - fokozottan tűzveszélyes !

Tárolás: 25 °C alatt tárolandó. Hőforrástól, nyílt lángtól távol tartandó!

Összetétel: Ethanol, dimethyl-ether, isobutane, propane, linalool, aminoethyl propanol, butane, octylacrylamide/acrylates/butylaminoethyl methacrylate copolymer,parfume, benzyl salicylate, limonene, geraniol, hexyl cinnamal, buthylphenyl methylpropional.

Nyilvántartási szám: 741/1/2015 NÉBIH ÁTI (500 ml)

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.