Menü
Your Cart

Red on Red | 473ml

Red on Red | 473ml
Készlethiány
Red on Red | 473ml
  • Készlet: Készlethiány
  • Cikkszám: 781
Megtekintve: 1834
11 170 Ft
Nettó ár: 8 795 Ft

Red on Red színező sampon vörös szőrre

Rendkívüli mélytisztító és egyidejű színstabilizáló hatás jellemzi.

A Red On Red alkalmazásával a fajtára jellemző természetes színspektrum hosszú ideig való megtartását és dúsítását biztosítjuk, mivel összetevői között számos vörös szín pigment található. Különös figyelmet igényel a Red On Red használata többszínű fajták esetében. Ezekben az esetekben a szőrszínnek legalább olyan sötétnek, vagy sötétebbnek kell lenni, mint a termék színének. A Red On Red keverhető más Chris Christensen Systems színterápiás készítménnyel a kívánt színhatás elérése érdekében.

HASZNÁLATÁVAL AZ ALÁBBI KEDVEZŐ HATÁSOK BIZTOSÍTOTTAK:

 Színstabilizáló hatás. Kis molekulasúlyú pigmentrészecskéket tartalmaz, melyek átjutnak a szőrszál külső rétegén, és annak belsejébe jutnak anélkül, hogy az áthatolást agresszív kémiai szerekkel kéne segíteni!
    Közömbösíti azokat az elszíneződést okozó külső szennyeződéseket, melyeket a tisztítás nem tud eltávolítani, és tartósan rögzíti a kívánt színárnyalatot.
    Nem a szőrszál felszínét színezi. Ezen tulajdonsága biztosítja a természetes fény áthatolását a szőrszál felszínén, ezzel fokozva a természetes ragyogást és színmélységet.
    Hatása 4 héten át tart. Nem hagy nyomot sem a bőrfelszínen, sem a használt eszközökön.
    Gondosan kiszámított savtartalma zárja a szőrszál felszínét, ezzel fokozva a színtónust és a természetes ragyogó hatást.

A RED ON RED KÉSZÍTMÉNYT OLYAN SZŐR KEZELÉSÉRE HASZNÁLJA, MELYNEK SZÍNE LEGALÁBB OLYAN SÖTÉT (vagy sötétebb) MINT A TERMÉK SZÍNE. NE HASZNÁLJA OLYAN SZŐRZETRE, MELYBE FEHÉR VAGY A TERMÉKNÉL VILÁGOSABB SZŐRSZÁLAK KEVEREDNEK ! JAVASOLT KIS,   NEM LÁTHATÓ TERÜLETEN PRÓBA VÉGZÉSE A VÉGLEGES HASZNÁLAT ELŐTT!

A Red on Red Shampoo kezelés fokozza a vörös és mahagóni árnyalatokat. Keverje más Chris Christensen színkorrekciós shamponokkal az elérni kívánt ideális színhatás elérésére. Ne használja olyan szőrzetre, amely a terméknél világosabb színű vagy fehérrel kevert.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.