Menu
Your Cart

Big Bang | 300ml

Big Bang | 300ml
New
Big Bang | 300ml
  • Stock: In Stock
  • Model: 1279
Product Views: 105
6,600 Ft
Ex Tax: 5,197 Ft

Az ARTERO BIG BANG spray a különleges, átlátszó, mikro szemcsékből álló por segítségével még a ritka és rövid szőrű kutyák szőrzetének is nagy térfogatot ad. Jelentősen növeli a kutyák és macskák bundázatának optikai hatását. Használatát követően a bundázat átmenetileg nagyobbá, teltebbé és dúsabbá válik.
Csak természetes illatanyagokat tartalmaz.
ALKALMAZÁS MÓDJA: Használat előtt alaposan rázza fel a tartályban lévő terméket, majd permetezzen kis mennyiséget arra a, - előzőleg megfürdetett és megszárított, - szőr-felületre, ahol szeretné, hogy a szőrzet nagyobb, látványosabb hatást kapjon. A még nagyobb hatékonyság elérése érdekében, fésűvel vagy ritka fogú kefével igazítsa formára a kezelt szőrt, a növéssel ellentétes irányba. Különösen indokolt esetekben a szőr tövébe, közvetlen közelről fújva is kitűnő eredmény érhető el.
FIGYELMEZTETÉSEK: 6 hetesnél fiatalabb állatokon nem alkalmazható.
Ügyelni kell rá, hogy a termék ne kerüljön az állat szemébe, hallójáratába, vagy a szájába. Sérült bőrfelületen nem alkalmazható! Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni. Kizárólag külsőleg alkalmazandó. Lenyelése káros lehet az egészségre. Amennyiben használat során, az emberen vagy az állaton allergiás tünetek jelentkeznek, az alkalmazását azonnal abba kell hagyni.
Gyermekek elől elzárva tartandó!
Kizárólag állategészségügyi vagy ápolási célra!
A fel nem használt terméket, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.
A tartályban túlnyomás uralkodik. Felnyitni, ütögetni, felszúrni 50˚ C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni TILOS! Tartsa távol nyílt lángtól! Ezeket a szabályokat üres palack esetében is tartsa be. TILOS a habot nyílt lángra vagy izzó anyagra fújni. Gyújtóforrástól távol tartandó.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.