Ajánlott termékek
 
Fiókom

Garanciák

 
Adatvédelmi nyilatkozat:

Kedves Vásárló, Regisztráló!
  Mi fontosnak tartjuk az Ön személyes adatainak védelmét.
Azokat bizalmasan kezeljük, közzé nem teszük, másnak át nem adjuk (papír alapú információkat sem), kivétel a szállító cég számára szükséges adatok (név, cím esetleg tel. szám) az áru eljuttatásához és a könyvelési kötelezettség a számlázás által. Sem a szállító cég, sem a könyvelő iroda nem jogosult az általunk kapott adatokat egy harmadik fél számára továbbítani, semmilyen formában.
  Mialatt Ön rendel, vagy böngészik néhány technikai információ is rögzítésre kerül, mint például az IP cím, vagy az áruház látogatásának időtartama. Ezekre csak statisztikai okok miatt van szükség és
kizárólag abban az esetben továbbítjuk a kérelmező hatóságnak, ha az jogilag valóban indokolt.
 Minden adatot a Grooming WEBShop (G.R.BT) dolgoz fel, kizárólag az Ön által megrendelt szolgáltatások (szállítás, esetleg a rendelés bizonyítása, stb.) nyújtására és az aktuális akciókkal kapcsolatos értesítés céljára mint hírlevél. Hírlevelet csak akkor küldünk, ha azt Ön igényli és amely tartalmaz egy leiratkozó linket, illetve egy lehetőséget annak lemondására. Abban az esetben, ha Ön írásban kérelmezné adatai törlését, mi azt haladéktalanul végrehajtjuk.
Adattörlési határidő: Abban az esetben, ha 2 éven keresztül inaktivitást tapasztalunk (nem történik megrendelés) akkor 2 év után a regisztráció (minden rögzített adat) törlésre kerül.

Az idevonatkozó jogszabályok:

- Az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról.
- A személyes adatok gépi feldolgozása során az egyének védelméről szóló 1998. évi VI. törvény.
- Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. CVIII. törvény.
- Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény
- A 226/2003. (XII.13.) kormányrendelet az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosító kijelzés és hívásátirányítás szabályairól.

Elállásra vonatkozó jog
- 17/1999. ( II.5. ) sz. kormányrendelet -

 Ha a rendelése megérkezett Önhöz és mégis meggondolta magát, akkor az átvételtől számított 14 napig lehetőséget adunk a termék, vagy termékek visszaküldésére, amennyiben az átvétel, nem személyesen a telephelyünkön történt.

 Ebben az esetben e-mailben, postai úton, vagy telefonon kérjük előzetesen tájékoztasson bennünket szándékáról. Ügyeljen az áru épségére, gondos, hiánytalan (gyári) visszacsomagolására. Ne felejtse el meghagyni benne bankszámlaszámát, ahová a visszautalást kéri.

 Mi a visszakapott csomag átvételétől számítva 5 munkanapon belül visszautaljuk a termék teljes vételárát. A visszaszállítás költségét Önnek kell vállalnia. A személyesen visszahozott áru esetében a helyszínen annak vételára azonnal visszafizetésre kerül.

 Mindezek feltételeként, a kozmetikumokat csak bontatlan állapotban, sérülésmentesen áll módunkban visszavásárolni, azokat használatba nem veheti. Ellenkező esetben az árut a vásárló költségére visszaküldjük. A csomag felbontása után, ha a termék bizonyíthatóan az átvétel előtt sérült, akkor egy jegyzőkönyv felvételvel és a kézbesítő aláírása ellenében 8 munkanapos cserelehetőséget biztosítunk.

Termék garanciák

 A Double K Industries (illetve a G.R.BT mint importőr és forgalmazó) a kutyaszárító gépekre
2 év jótállást vállal. Ezeket a kiváló termékeket a világban szinte mindenütt forgalmazzák és élvezettel használják, ennek ellenére történhetnek meghibásodások.
  A garancia azonban csak a gyári hibára vonatkozik, a fogyasztó hibájából történő meghibásodásra nem. A természetes elhasználódásból adódó javítások (pl. szűrő, szénkefe csere) a fogyasztót terhelik.
 A részletes tájékoztató a jótállási jegyben található, illetve a jótállásra, szavatosságra vonatkozó jogszabályok, rendeletek itt: 151/2003. (IX.22.) Korm.rendelet; Ptk.585.§ e pont; Ptk.305.§ -311/a-ig.; 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet. Az eladó jótálássi, szavatossági felelősségére vonatkozóan pedig a Ptk. és a 117/1991. (IX.10.); 17/1991. (II.5.) Korm. rendeletben foglaltak irányadóak.

 
Bejelentkezés
 
Kosár
 
Pénznem


1 € = 308 FT