Ajánlott termékek
 
Fiókom

'4. Rags to Riches'

MAGYAR VERSENYZŐ NYERTE AZ $500-OS NEMZETKÖZI DÍJAT!!

Az amerikai bírók Jody Murphy, Melissa Verplank és Jay Scruggs a Double K és a Petgroomer.com közös rendezésében megtartott 2012-es 4. Rags to Riches kutyakozmetikai versenyén magyar versenyzőnek adta a nemzetközi első helyet.

Gratulálunk URBÁN MÓNIKÁNAK (Scottie Kutyakozmetika- Baja), büszkék vagyunk a magyar győztesre!

Az általunk meghírdetett magyar versenyzői különdíjazásban a magyar bírók Csóka Krisztina és Nagyné Baumann Anita, a 2. helyet (mivel a nemzetközi győztes a magyar győztes is) MAROSVÖLGYINÉ RÁKÓCZA BRIGITTÁNAK (Ebszőrszalon- Csepel) adta! Ő az Erik nevü Skót terrierrel az amerikai bírók által egy külön elismerésben is részesült!

A 3. helyezett  ILLIKMANN-NÉ FEHÉR ADRIENN (Adri Kutyakozmetika- Hódmezővásárhely) lett!

Gratulálunk minden győztesnek és nevezőnek egyaránt, valamint hálásan köszönjük a magyar bírók munkáját!
Szeretettel várunk minden kutyakozmetikust a jövő Február 1.-én induló 5. Rags to Riches versenyre is!
A munka amúgy is adott, a plussz csak pár fotó készítése és a siker karnyújtásnyira van...

 

     
Nemzetközi győztes és 1. helyezett:
URBÁN MÓNIKA - Scottie Kutyakozmetika
Baja
Kutya neve: Berli -Bichon Mix- 6 éves
Használt termékek: Ultimate® sampon, Challengair 9000II szárítógép
Díj: $500- készpénz + egy szép, gravírozott emlékplakett


 

         
2. helyezett:
MAROSVÖLGYINÉ RÁKÓCZA BRIGITTA - Ebszőrszalon
Budapest -Csepel
Kutya neve: Erik -Scottish Terrier- 3 éves
Használt termékek: Emerald Black sampon
Díj: 1 gallon Ultimate sampon + 1 gallon Alpha White sampon + 1 Unleashed
236ml -es kutyaparfüm + egy szép oklevél


             

 
3. helyezett:
ILLIKMANN-NÉ FEHÉR ADRIENN - Adri Kutyakozmetika
Hódmezővásárhely
Kutya neve: Maci -Samoyed- 5 éves
Használt termékek: Alpha White és Ultimate sampon
Díj: 2db szabadon választott 473 ml-es sampon, vagy szőrkondicionáló + egy szép oklevél


 


KUTYAKOZMETIKUSOK VERSENYE,
A KOZMETIKA  ELŐTT ÉS UTÁNI FOTÓKKAL

MAGAS ÖSSZDÍJAZÁS - INGYENES NEVEZÉS - PROFI  BÍRÓK

- ELHANYAGOLT KUTYA ⇒ SZÉP MUNKA ⇒ FÉNYKÉP ⇒ BEKÜLDÉS -

 Az USA-ban ez a rendkívül népszerűvé vált verseny több mint 400 nevezett kutyát hozott a tavalyi évben is, mellyel a ’ Rags to Riches' / ’Ápolatlanságtól a Pompázatosig’ / biztosította magának, hogy továbbra is a világ legnagyobb internetes versenye legyen, a Double K Industries és a Petgroomer.com közös rendezésében.

 A nemzetközi díj $500- készpénz az több mint 100.000Ft és egy szép névvel gravírozott emlékplakett! Ezen kívül a nemzetközi nevezők is automatikusan részt vesznek egy külön sorsolásban (tombola), amivel egy nagy teljesítményű professzionális ChallengairAirmax®   erős légáramú szárítógépet (Blaster) nyerhetnek! Értéke szintén több mint 100.000Ft !

Ezen kívül külön magyar díjazás is lesz! Ha nem magyar kutyakozmetikus nyeri meg a nemzetközi díjat, a Grooming WEBShop felajánl az 1.helyezettnek  1-1 gallon kutyasampont, szőrkondicionálót + egy 236 ml-es Unleashed kutyaparfümöt, a 2.helyezettnek 1-1 473 ml-es kutyasampont, szőrkondicionálót, a 3.helyezettnek 1-1 236ml-es sampont és szőrkondicionálót. Ha magyar lesz a nemzetközi győztes, úgy mi a 2. és a 3.helyezettet fogjuk jutalmazni, ahol a 2.helyezett 1-1 gallon kutyasampont, szőrkondicionálót + egy 236 ml-es Unleashed kutyaparfümöt, a 3.helyezett pedig 1-1 473 ml-es kutyasampont és szőrkondicionálót kap.

 Minden beadott, elfogadott fotó és természetesen a győztesek nevei szerepelni fognak a világhálón és azok folyamatosan követhetőek a Petgroomer.com oldalon. A kutyakozmetikus neve és adatai viszont, csak a bírálatok után lesznek feltűntetve! A különdíjban részesített magyar győztes itt, a Grooming WEBShop oldalán lesz publikálva.

 A  verseny teljes leírása a Double K Industries oldalán angolul van, ezért a lényeget összefoglaltuk magyarul:

 A kutyák nevezése ingyenes! Fontos, hogy a kutyák kozmetikája valamelyik Double K termékkel legyen elvégezve. Abban az esetben, ha a kutyakozmetikus még nem használt, vagy nem rendelkezik az alábbi termékekkel, akkor ezekből mi (Grooming Webshop) igény szerint ingyenesen 1-2 mintát (kutyasampon, szőrkondicionáló) küldünk és ezt április 15.-ig lehet kérni. Tel: 0036 209 716-203,   0036 209 527-088
e-mail: grbt@kabelnet.hu

Kérhető termék minták:

-GROOMER’S EDGE™  ALPHA WHITE™
-GROOMER’S EDGE™  AROMATIC™
-GROOMER’S EDGE™  EMERALD BLACK®
-GROOMER’S EDGE™  GRIMEINATOR®
-GROOMER’S EDGE™  HYPO+PLUS™
-GROOMER’S EDGE™  OATMELLA™
-GROOMER’S EDGE™  REFURBISH™
-GROOMER’S EDGE™  THE SOLUTION™
-GROOMER’S EDGE™  ULTIMATE®

Mit milyen szőrtípusra? ITT

  A kutyakozmetikai verseny képeinek beadása  2011. február 01.-től  2011. április 30.-ig lehetséges.
Erre egy internetes Fotóbeadási űrlap áll rendelkezésre  ( Photo Submission Form ), de a leadás előtt el kell küldeni a szintén internetes Jelentkezési űrlapot ( Contest Application Form )

Az íveket ékezetek nélkül töltsük ki!

SEGÍTSÉG A JELENTKEZÉSI ÍVHEZ /Application Form/:
A kitöltött mezőkbe írt adatok fognak megjelenni majd a petgroomer.com oldalán a beadott képekkel együtt.
Az itt felsorolt termékminták kérelmét nem kell itt jelezni, hanem a tőlünk (Grooming WEBShop) kell kérni. Tel: 0036 209 716-203,   0036 209 527-088
e-mail: grbt@kabelnet.hu

 A mezők kitöltése után egy elismerő nyilatkozat olvasható, miszerint:
1.) Én egy aktívan dolgozó kutyakozmetikus vagyok. 2.) A rendezők, szponzorok felé semmilyen kártérítési igénnyel nem élek. 3.) A beadott fotók és az általam megadott személyes adatok szabadon és ingyenesen felhasználhatók reklám céljára. 4.) Elfogadom a bírók döntését. 5.) Elolvastam és egyetértek a verseny szabályzatával ami a Double K Industries weboldalán található (contest rules).
Ha engedélyezem, akkor el kell küldeni az ívet a ’Submit’ gombbal.

 SEGÍTSÉG A FOTÓBEADÁSI ÍVHEZ /Photo Submission Form/:
A kitöltött mezőkbe írt adatok fognak megjelenni majd a www.petgroomer.com oldalán a beadott képekkel együtt.
A Shop name= a kozmetika neve, ’State’ mezőnél is a Country (Hungary) nevet kellene írni, Breed= a kutya fajtája (keverék is lehet), Age= a kutya életkora, Optional interesting comments= lehetőség van írni a kutyáról röviden ’Double K Products Used’ mezőbe a használt termékek nevét, Optional comments= lehetőség van megjegyzést írni a termékről, Yes…=Igen én vagyok a kutya tulajdonosa, No, I’m not…= Nem, nem én vagyok ennek a kutyának tulajdonosa. Yes, I have…= Igen, nekem engedélyem van a kutya tulajdonosától, hogy nevezzem a versenyre és a hivatalos szabályok szerint a képeket ellenszolgáltatás nélküli használatra átadom.

-Oldalnézeti kép kozmetika előtt

-Fejkép kozmetika előtt

-Oldalnézeti kép kozmetika után

-Fejkép kép kozmetika után

Minden kép maximum 1 MB lehet és minimum 600 pixel széles legyen JPG, GIF, vagy BMP formátumban.

Összesen 4 kutyát lehet nevezni (azaz maximum 4x4=16 kép), de egy adott kutyához a négy fotót (fej-oldal  -  előtt-után) együtt kell elküldeni. A regisztráció után bármikor beküldhetünk egy munkát, vagy akár egyszerre többet is egészen április 30.-ig. Ha kihasználjuk a 4 kutya nevezési lehetőséget, nagyobb az esély, hogy a tombolát is megynyerjük.
A fotók a beküldés után kb. 10 nappal fognak folyamatosan megjelenni petgroomer.com- on.

 

A VERSENYSZABÁLYZATRÓL RÖVIDEN:
-Csak a hivatását aktívan gyakorló, 18 évet betöltő kutyakozmetikus vehet részt.
-A kozmetikázott kutyának ugyanannak kell lennie az előtte és utána képen és a közötte eltelt idő nem lehet több 2 napnál.
-A képek hátterében nem lehet felismerhető a kutyakozmetikus személye. Egy vagy két kéz használata a kutya beállításához megengedett.
-A fotókon a kutyákon nem lehetnek kellékek pl. kendő, ruha, masni stb. és mellettük termékek sem.
- A képeket szigorúan ’nyersen’ érintetlenül Photoshop’, vagy egyéb más képszerkesztő program nélkül lehet csak beküldeni.
 

Ha valamelyik kritériumnak a fotó nem felel meg, azt nem fogadják el és kizárják azt a kutyát a versenyből.

A petgroomer.com oldalon folyamatosan követhetők a versenyzők által beküldött fotók és a 2009 - 2010 -2011- es év résztvevőit és győzteseit is láthatjuk ott. Ajánljuk megnézni a győzteseket, ahol láthatjuk, hogy minden számít...az is jó benyoást kelt, ha szép háttér körülményeket biztosítunk.

 MIT FOGNAK NÉZNI A BÍRÓK?

 Ez a verseny elsősorban a kutyák közérzetének, komfortjának a jobbá tételéről szól, ezt a fő szempontot kell előtérben tartanunk! Csináljuk a legjobb tudásunk szerint, de közben ez a kutyának is a legjobb legyen, hasznára váljon. Ne töltsön túl sok időt az asztalon, hogy elfáradjon, ne legyen stresszelve, csakhogy elérjük a kívánt eredményt. Ne kísérletezzünk megmenteni a szőrt, ha azt el kell távolítani. A hosszú ideje elhanyagolt kutyának az eltávolított nagyobb bunda után érzékenyebb lehet a bőre, ha szükséges kérjünk orvosi segítséget az ápoláshoz.
 Ha kellemetlen, furcsa szagot, vagy viselkedést tapasztalunk, még a kozmetika előtt forduljunk orvoshoz vele és inkább ne nevezzük a versenyre, ha azt a körülmények indokolják. Rossz egészségi állapotban lévő kutyákat nevezni tilos! Ez nem jelenti azt, hogy ne lehessen segíteni, egy menhelyről kihozott állaton is, akinek azután sokkal nagyobb esélye lesz találni egy új gazdit. Érdemes nevezni őket a versenyre, így könnyebb találni egy jó 'alanyt' is és közben ezzel támogatjuk a menhelyet.
(mi ezt rendszeresen alkalmazzuk nagy sikerrel)

 1. A változás nagysága a kutya megjelenésében, az előtte és utána képek között fogja adni a pontszámok 50% százalékát. Válasszunk olyan kutyát, ahol ezt a változást a legjobban be tudjuk mutatni.
2. A kozmetikai munka minősége fontos, ez a bírálatok alapja, de kb. csak a 25% -át fogja adni a pontozásnak. Fontos az is, hogy a kutya tekintetén majd látni lehessen a boldogság' érzést, a felfrissülést, hogy jót tettek vele.
3. A munka nehézségi foka (mennyire volt problémás megoldani a feladatot),
4. fotók minősége. Próbáljunk egyéb tárgyak nélküli, megfelelő fényű hátteret választani. Ne legyen túl sötét és túl világos sem. A mi tapasztalatunk szerint a legjobb a természetes fény (esetleg+derítő vakuval) tehát még nappal készíteni a képeket. Vegyük figyelembe: lehet, hogy a kutya a valóságban talán sokkal szebb lett, de a bírók ezt nem láthatják. Ezért fontos, hogy éles, jó minőségű fotókat készítsünk és az előtte és utána pozíciók is lehetőleg egyformák legyenek, így a változás még látványosabb lesz.

 A Double K Industries hálás azoknak a professzionális bíróknak, akik elvállalták a verseny bírálatát. A személyük garancia a korrekt döntésekre!

 Bíró - Jody Murphy: Kétszeres Master Pet Stylist. Okleveles mester kutyakozmetikus, az Amerikai Nemzeti Kutyakozmetikus Szövetség és a Nemzetközi Kutya Szépségápolási Szövetség által. Többszörös Best All Around és Best in Show versenyző. 4 éven keresztül volt tagja a Groom Team USA -nak és rangsorolva az Egyesült Államok legjobb négy stylist-je közé. Bővebben az amerikai oldalon..

Bíró - Jay Scruggs: Többszörös Best All Around és Best in Show cím tulajdonosa az USA-ban és 2001-ben ő volt az első számú pet stylist és American Groomer of the Year 2001. Az aranyérmet nyerő csapat tagja volt Calgary-ban Canadában. Az első volt aki a Westminster Dog Show-n a Groomer of the Year címet kapta. A 2003-as világkiállításon Barcelónában arany és bronzérmet nyert két különböző uszkár osztályban. Pillanatnyilag egy nagyon felkapott nemzetközi bemondó és bíró. Bővebben az amerikai oldalon..

Bíró - Melissa Verplank: Okleveles mester kutyakozmetikus 30 éves tapasztalattal a professzionális’pet grooming’ iparágban. Létrehozott több kutyákkal kapcsolatos céget az USA-ban, beleértve a professzionális kutyakozmetikai képzést. Bővebben az amerikai oldalon..

A hazai különdíj elbírálói, akiknek előre is köszönettel tartozunk:

Bíró - Csóka Krisztina: Elismert, nagy tapasztalattal rendelkező kutyakozmetikus, kutyamasszőr 25 éves kutyás múlttal. 1987 óta dolgozik a szakmában. Aranykoszorús Mestertenyésztő, régi kiállító. Lásd. http://www.damona.hu/index.html

Bíró – Nagyné Baumann Anita: 1992-ben szerezte meg kutyakozmetikusi végzettségét, ma már a kutyakozmetikusok szakmai oktatója is. Kiváló szakember. Fontosnak tartja tudásának átadását a fiatal kutyakozmetikusi nemzedéknek. Gyakorlott kiállító és angol cocker spániel tenyésztő. 2012 -től FCI /MEOE/ küllembíró. Lásd. http://www.spanita.hu/index.html

Míg Krisztina a nyírós, addig Anita a trimmelős fajták specialistája, így a különböző szemszögekből összeadott vélemények plusz garanciát adnak majd a korrekt döntésre!

Sok szerencsét!

 

Szakácsné Rita és Gábor

Double K Industries - magyar képviselet

G.R.BT

9029 Győr,

Csalogány u. 43.

www.doublekindustries.eu

grbt@kabelnet.hu

 
Bejelentkezés
 
Kosár
 
Pénznem


1 € = 308 FT